3 Jawatan Kosong Sabasun HyperRuncit Bulan Oktober 2014

Jawatan Kosong Sabasun HyperRuncit
Jawatan Kosong Sabasun HyperRuncit Oktober 2014.

Tarikh tutup: Sepanjang Oktober 2014.

Sabasun Sdn Bhd telah ditubuhkan pada 02hb April 1995. Di awal operasinya, hanya 8 orang pekerja yang bertugas dan terdiri dari ahli keluarga terdekat sahaja. Bermula dengan ruang jualan berkeluasan 3,000 kaki persegi dan 2 unit kaunter pembayaran, Sabasun bermula dengan modal pusingan sebanyak RM 300,000.00. Perniagaan ini diasaskan oleh keluarga Haji Che Ibrahim Haji. Abdul Kadir dan Hajah Saleha Mohammad sebagai Pengerusi dan anak anak mereka, Che Salmi Haji Che Ibrahim sebagai Pengarah Urusan dan Che Salman Haji Che Ibrahim sebagai Pengarah Operasi. Dengan pengenalan konsep “Harga Muroh Sokmo” atau “Always Low Price”, Sabasun mula dikenali sebagai kedai yang menjual barangan keperluan harian dan bulanan pada harga yang sangat murah malah tidak keterlaluan kalau dikatakan “PALING MURAH” di Pantai Timur Semenanjung Malaysia setiap waktu dan setiap masa operasinya.

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berminat dan berkelayakan untuk memohon jawatan kosong di Sabasun HyperRuncit Bukit Kecil & Wakaf Tembesu bagi jawatan kosong seperti di bawah:

01. Eksekutif Sumber Manusia
02. Juruwang
03. Kakitangan Am

Cara memohon:

a) Sila datang sendiri ke Sabasun Bukit Kecil atau Sabasun Wakaf Tembesu (Borang permohonan boleh didapati di Kaunter Khidmat Pelangan).

b) Bawa bersama dua Salinan I/C, dua Keping gambar pasport dan 'resume' lengkap.

b) Untuk keterangan lanjut, sila hubungi:

Jabatan Sumber Manusia Sabasun HyperRuncit Bukit Kecil: 09-6203924/25

atau

Jabatan Sumber Manusia Sabasun HyperRuncit Wakaf Tembesu: 09-6661125/26.

c) Iklan asal jawatan kosong Sabasun HyperRuncit ini boleh dibaca semula melalui pautan di bawah:


-------------

P/s: Khas untuk calon yang terlibat dengan sesi temuduga Penguasa Kastam Gred W41 pada 07/10/2014 hingga 27/10/2014 ni. Dapatkan panduan temuduga lengkap di sini.Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

Jumlah Subscriber

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!