3 Jawatan Kosong Yayasan Penyayang MPJBT Bulan Oktober 2014

Jawatan Kosong Yayasan Penyayang MPJBT
Jawatan Kosong Yayasan Penyayang MPJBT Oktober 2014.

Tarikh tutup: 19 Oktober 2013.

Majlis Perbandaran Johor Bahru Tengah merupakan majlis berkuasa tempatan di daerah Johor Bahru, Johor yang ditubuhkan pada tahun 1953. Bermula daripada sebuah pusat pentadbiran kecil, Majlis Perbandaran Johor Bahru Tengah ini kini telah diisytiharkan sebagai sebuah Pihak Berkuasa Tempatan bertaraf perbandaran. Keluasan Johor Bahru Tengah sebelum ini ialah 303.5 kilometer persegi, selepas perbandaran ialah 338.5 kilometer persegi.

Yayasan Penyayang melalui Majlis Perbandaran Johor Bahru Tengah mempelawa calon daripada warganegara Malaysia dan keutamaan akan diberikan kepada RAKYAT NEGERI JOHOR DARUL TAKZIM untuk mengisi jawatan kosong berikut:

01. Penolong Akauntan
02. Penolong Pegawai Tadbir
03.  Pembantu Tadbir (P/O)

Cara memohon:

a) Permohonan hendaklah menggunakan borang permohonan jawatan Yayasan Penyayang MPJBT yang boleh dimuaturun melalui pautan yang dikongsikan di bawah:


b) Pemohonan hendaklah dihantar ke alamat di bawah:

Pengerusi
Yayasan Penyayang
Majlis Perbandaran Johor Bahru Tengah

c) Iklan asal jawatan kosong Yayasan Penyayang MPJBT ini boleh dibaca semula melalui pautan yang diberikan di bawah:


----------------------

P/s: Khas untuk calon yang dipanggil ke sesi temuduga Penguasa Kastam Gred W41 pada 07/10/2014 - 27/10/2014 ni. Dapatkan panduan temuduga lengkap di sini.Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

Jumlah Subscriber

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!