4 Jawatan Kosong (ECERDC) The East Coast Economic Region Development Council Bulan Oktober 2014

Jawatan Kosong (ECERDC) The East Coast Economic Region Development Council
Jawatan Kosong (ECERDC) The East Coast Economic Region Development Council Oktober 2014.

Tarikh tutup: 17, 22 dan 30 Oktober 2014.

The East Coast Economic Region Development Council (ECERDC) adalah sebuah badan berkanun yang ditubuhkan untuk menerajui pelaksanaan dan perlaksanaan pelan induk Wilayah Ekonomi Pantai Timur (ECER). ECER memainkan peranan utama dalam menentukan arah tuju, dasar dan strategi untuk pembangunan sosio-ekonomi ECER dengan menggalakkan dan memudahkan pelaburan dalam rantau ini.

ECER, yang meliputi Negeri-Negeri Kelantan, Terengganu, Pahang dan Daerah Mersing di Johor, adalah rantau pantas berubah yang beransur-ansur sedang meletakkan dirinya sebagai sebuah destinasi yang tersendiri, dinamik dan berdaya saing untuk pelaburan.

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang individu-individu yang berkelayakan, berpengalaman, kreatif, inovatif dan berwawasan untuk mengisi jawatan kosong The East Coast Economic Region Development Council (ECERDC) seperti yang diiklankan berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong The East Coast Economic Region Development Council (ECERDC) ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong The East Coast Economic Region Development Council (ECERDC) melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik nama jawatan kosong The East Coast Economic Region Development Council (ECERDC) yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!