4 Jawatan Kosong (JLand) Johor Land Berhad Bulan Oktober 2014 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

4 Jawatan Kosong (JLand) Johor Land Berhad Bulan Oktober 2014

Jawatan Kosong (JLand) Johor Land Berhad
Jawatan Kosong (JLand) Johor Land Berhad Oktober 2014.

Tarikh tutup: 30 Oktober 2014.

Johor Land Berhad (JLand) adalah satu kumpulan pembangunan hartanah bersepadu dengan aktiviti-aktiviti yang meliputi pelbagai aspek pembangunan hartanah, pembinaan, pelaburan hartanah, pengurusan dan pembuatan bahan binaan dan menghasilkan lateks getah asli menumpukan perhatian. Johor Land Berhad (JLand) merupakan ahli Syarikat di dalam Kumpulan Johor Corporation telah lebih daripada 3,000 ekar tanah pembangunan yang terletak di Pasir Gudang, Ulu Tiram, Senai, Tampoi dan Johor Bahru yang akan mengekalkan aktiviti pembangunan harta tanah Kumpulan sekurang-kurangnya untuk tempoh 20 tahun yang lalu.

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berminat serta berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup permohonan untuk mengisi kekosongan jawatan di Johor Land Berhad (JLand) seperti diiklankan di bawah:

01. Senior Project Manager
02. Project Manager
03. Business Development Manager
04. Deputy Manager

Cara memohon:

a) Calon-calon yang berminat diminta untuk menyerahkan resume terperinci menyatakan gaji semasa & dijangka, nombor telefon bersama salinan fotostat sijil-sijil berkaitan dan gambar bersaiz pasport terkini ke alamat berikut:

Deputy General Manager
Human Resource & Administration Department
Johor Land Berhad
Kompleks Mutiara Johor Land,
Jalan Bukit Mutiara
Bandar Dato’ Onn,
81100 johor Bahru, Johor
Tel : 07-356 4888
Fax : 07-356 4889

b) atau e-mel kepada:c) Maklumat lanjut jawatan kosong Johor Land boleh dibaca semula melalui pautan di bawah:


-------------

P/s: Khas untuk calon yang terlibat dengan sesi temuduga Penguasa Kastam Gred W41 pada 07/10/2014 hingga 27/10/2014 ni. Dapatkan panduan temuduga lengkap di sini.Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

Jumlah Subscriber

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!