4 Jawatan Kosong MODENAS Bulan November 2014 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

4 Jawatan Kosong MODENAS Bulan November 2014

Jawatan Kosong MODENAS
Jawatan Kosong MODENAS November 2014.

Tarikh tutup: 01 - 14 November 2014.

MODENAS (Motosikal Dan Enjin Nasional Sdn. Bhd. [354613-V]) ditubuhkan selaras dengan usaha Malaysia untuk mencapai status negara perindustrian. MODENAS menerajui pemindahan teknologi dan pembangunan pembuatan motosikal, akhirnya membolehkan negara bangga menghasilkan motosikal yang asli. Walaupun wawasan yang tidak mungkin direalisasikan dalam jangka masa yang singkat, ia adalah suatu sabitan yang kuat memegang bahawa Malaysia akan satu hari menjadi salah satu entiti pengeluar motosikal untuk diedarkan di seluruh dunia.

Selaras dengan aspirasi Motosikal Dan Enjin Nasional Sdn Bhd (MODENAS) untuk menjadi nombor satu, mereka kini menjemput individu yang dinamik dan sangat bermotivasi, yang mempunyai semangat untuk berjaya dengan cemerlang dan melakukan untuk menyertai pasukan yang progresif.

Permohonan adalah dipelawa dari kalangan warga Malaysia yang layak dan berminat untuk mengisi jawatan kosong berikut di Motosikal Dan Enjin Nasional Sdn Bhd (MODENAS):

01. R&D Engineer02. Sales Executive03. Analyst Programmer04. Procurement Executive

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong MODENAS ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal kerja jobstreet.

b) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong MODENAS melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong MODENAS yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Semoga berjaya.

-------------

P/s: Khas untuk calon yang terlibat dengan sesi temuduga Penguasa Kastam Gred W41 pada 07/10/2014 hingga 27/10/2014 ni. Dapatkan panduan temuduga lengkap di sini.Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

Jumlah Subscriber

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!