4 Jawatan Kosong (PSMB) Pembangunan Sumber Manusia Berhad Bulan Oktober 2014

Jawatan Kosong PSMB
Jawatan Kosong (PSMB) Pembangunan Sumber Manusia Berhad Oktober 2014.

Tarikh tutup: 29 dan 31 Oktober 2014.

Pembangunan Sumber Manusia Berhad, sebuah badan dikorporatkan di bawah di Kementerian Sumber Manusia yang menguruskan dana pembangunan sumber manusia.

Wawasan PSMB:
Untuk menjadi daya penggerak dalam latihan dan pembangunan tenaga kerja.

Misi PSMB: Untuk meningkatkan pengetahuan dan kemahiran tenaga kerja melalui pengurusan yang berkesan daripada Tabung Pembangunan sumber manusia (HRDF)

(PSMB) Pembangunan Sumber Manusia Berhad mempelawa permohonan daripada calon yang berminat, berpengalaman dan berkelayakan agar menyertai organisasi mereka untuk jawatan diiklankan seperti berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong (PSMB) Pembangunan Sumber Manusia Berhad ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong (PSMB) Pembangunan Sumber Manusia Berhad melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik nama jawatan kosong (PSMB) Pembangunan Sumber Manusia Berhad di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.

d) Sekiranya anda memenuhi kriteria yang diperlukan, sila hantar surat permohonan, 'resume' terperinci anda termasuk salinan sijil-sijil, gambar ukuran pasport terkini (nr), gaji semasa dan dijangka ke alamat:

CHIEF EXECUTIVE
PEMBANGUNAN SUMBER MANUSIA BERHAD
WISMA HRDF, JALAN BERINGIN
DAMANSARA HEIGHTS
50490 KUALA LUMPUR
(ATTN : CORPORATE AFFAIRS AND HUMAN RESOURCES DIVISION)

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!