5 Jawatan Kosong PERODUA Bulan Oktober 2014

Jawatan Kosong PERODUA
Jawatan Kosong PERODUA Oktober 2014.

Tarikh tutup: 24 dan 31 Oktober 2014.

Perusahaan Otomobil Kedua Sdn Bhd (PERODUA), ditubuhkan pada tahun 1993. PERODUA merupakan sebuah syarikat usaha sama antara rakan kongsi Malaysia dan Jepun. PERODUA memulakan operasi pada tahun 1994 dan Perodua Kancil yang pernah begitu popular diperkenalkan kepada pasaran Malaysia pada bulan Ogos tahun yang sama. PERODUA menawarkan kerjaya yang pelbagai bagi mereka yang mempunyai kemampuan, keinginan dan perseverence untuk berjaya.

Perusahaan Otomobil Kedua Sdn Bhd (PERODUA) mempelawa permohonan daripada calon yang berminat dan berkelayakan agar menyertai organisasi mereka untuk jawatan diiklankan seperti di bawah:

01. Engineer
02. Security
03. Executive, Production Control & Logistics
04. Assistant Manager - Purchasing Department
05. System Engineer

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong PERODUA ini hendaklah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya PERODUA Careers.

b) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong PERODUA melalui portal kerjaya PERODUA Careers adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik mana-mana nama jawatan kosong PERODUA yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan.

d) Sekiranya ada yang sesuai dengan kelayakan anda, sila ke laman utama PERODUA Careers melalui pautan di bawah untuk  mendaftarkan akaun permohonan dan seterusnya memulakan proses permohonan anda. Semoga berjaya.

>> Portal PERODUA Careers

-------------

P/s: Khas untuk calon yang terlibat dengan sesi temuduga Penguasa Kastam Gred W41 pada 07/10/2014 hingga 27/10/2014 ni. Dapatkan panduan temuduga lengkap di sini.Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

Jumlah Subscriber

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!