5 Jawatan Kosong Sime Darby Bulan November 2014

Jawatan Kosong Sime Darby Industrial
Jawatan Kosong Sime Darby November 2014.

Tarikh tutup: 01 - 03 November 2014.

Sime Darby adalah terlibat dalam sektor-sektor pertumbuhan utama, iaitu, perladangan, hartanah, motors, peralatan industri dan tenaga & utiliti. Ditubuhkan pada tahun 1910, bahagian perniagaannya berusaha mencipta lebih faedah positif dalam ekonomi, alam sekitar dan masyarakat di mana ia mempunyai kehadiran yang dirasai.

Dengan tenaga kerja seramai lebih dari 100,000 pekerja di lebih 20 buah negara, Sime Darby adalah komited untuk membina masa depan yang berterusan untuk semua pihak berkepentingan. Ia adalah salah satu syarikat terbesar di Bursa Malaysia dengan modal pasaran lebih daripada RM 55 bilion (USD 17 bilion) pada tahun 2013.

Sime Darby Industrial adalah pengedar utama jentera berat premium di rantau Malaysia dan Asia Pasifik, menawarkan pelbagai lengkap peralatan, Perkhidmatan sokongan produk dan penyelesaian dalam pasaran utama seperti perladangan, hartanah, perlombongan, marin, perhutanan, pembinaan, pelabuhan dan bagi penjanaan kuasa.

Sime Darby Industrial mempelawa permohonan dadaripada calon yang berminat menyertai mereka untuk jawatan-jawatan kosong yang diiklankan di bawaht:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Sime Darby Industrial ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong Sime Darby Industrial melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik mana-mana nama jawatan kosong Sime Darby Industrial yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!