5 Jawatan Kosong Syarikat Prasarana Negara Bulan November 2014

Prasarana Negara Berhad
Jawatan Kosong Syarikat Prasarana Negara Bulan November 2014.

Tarikh tutup: 31 Oktober - 12 November 2014.

Ditubuhkan pada tahun 1998 dan beroperasi sejak tahun 2002, Syarikat Prasarana Negara Berhad (Prasarana) adalah sebuah syarikat milik penuh kerajaan yang diberi mandat untuk mengubah negara pengangkutan awam sys-Julai. Pemilik aset dan pengendali rangkaian LRT yang dua, KL Monorail; dan dalam bas saya-maksiat RapidKL, RapidPenang dan RapidKuantan, Prasarana yang diamanahkan oleh kerajaan untuk meningkatkan taraf pengangkutan awam di dustry dan perkhidmatan di dalam negara sebagai usaha meningkatkan mobiliti dan sambungan dalam meningkatkan produktiviti dan pertumbuhan ekonomi negara.

Mulai 1 Januari 2013, SPNB telah melaksanakan pelaksanaan penyusunan semula utama dengan penubuhan empat unit perniagaan strategik baru – Rapid Bus Sdn Bhd bagi operasi bas; Pesat Rail Sdn Bhd untuk operasi Kereta Api; Prasarana bersepadu pengurusan & Engineering Services Sdn Bhd, atau Perdana, Perkhidmatan mengurus-ment dan perundingan dalam pengurusan projek dan pembangunan; dan Prasarana bersepadu Development Sdn Bhd, atau BANGGA, dalam melaksanakan projek-projek komersil dan hartanah melalui usahasama Syarikat-syarikat atas tanah yang diperuntukkan kepada Prasarana oleh kerajaan.

Syarikat Prasarana Negara Berhad mempelawa calon-calon yang berminat, komited dan berprestasi tinggi untuk menyertai mereka dengan mengisi kekosongan jawatan yang diiklankan seperti di bawah:

01. Associate, Network Planning
02. Associate, Organisation & Methods
03. Associate, Asset Monitoring
04. Associate, Project Insurance
05. Customer Service Officer

Cara memohon:

a) Permohonan  jawatan kosong Syarikat Prasarana Negara Berhad ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal jobstreet.

b) Pemohon kali pertama dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong Syarikat Prasarana Negara Berhad yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

-------------

P/s: Khas untuk calon yang terlibat dengan sesi temuduga Penguasa Kastam Gred W41 pada 07/10/2014 hingga 27/10/2014 ni. Dapatkan panduan temuduga lengkap di sini.Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

Jumlah Subscriber

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!