5 Jawatan Kosong Yayasan Hijau Malaysia Bulan November 2014

Jawatan Kosong Yayasan Hijau Malaysia
Jawatan Kosong Yayasan Hijau Malaysia November 2014.

Tarikh tutup: 22 November 2014.

Penubuhan Yayasan Hijau Malaysia berperanan dalam mempromosi dan meningkatkan penyertaan badan korporat, masyarakat serta orang awam terhadap teknologi dan juga amalan hidup hijau. Penglibatan badan korporat khususnya, menerusi aktiviti tanggungjawab sosial korporat (Corporate Social Responsibility – CSR) dan sumbangan dana secara tidak langsung diharapkan akan menggalakkan penglibatan pihak swasta/badan korporat serta memberi kesedaran akan kepentingan dan tanggungjawab pihak swasta / badan koporat untuk bersama-sama menjayakan agenda nasional.

Dimana, usaha ini selaras dengan Teras Strategik Lima dalam Dasar Teknologi Hijau Negara, promosi yang efektif dan kesedaran awam merupakan faktor utama yang mempengaruhi kejayaan pembangunan teknologi hijau. Usaha ini memerlukan perubahan pemikiran masyarakat melalui pelbagai pendekatan promosi yang berterusan di samping penglibatan media, pertubuhan bukan kerajaan dan pihak berkepentingan bagi memupuk budaya menghayati teknologi hijau di negara ini.

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berminat serta berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup permohonan untuk mengisi kekosongan jawatan di Yayasan Hijau Malaysia seperti diiklankan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Yayasan Hijau Malaysia ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal kerja jobstreet.

b) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong Yayasan Hijau Malaysia melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong Yayasan Hijau Malaysia yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan secara online anda. Semoga berjaya.

-----

Tahniah jika anda dipanggil ke exam Pegawai Tadbir Diplomatik M41! Dapatkan 40 Nota Padat, Penerangan Lengkap Format Peperiksaan, Contoh Soalan & Jawapan Seksyen A, Contoh Soalan & Jawapan Seksyen B, Contoh Soalan & Jawapan Seksyen C dan Koleksi Soalan Khas GST & GTP melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!