6 Jawatan Kosong PROTON Bulan November 2014

Jawatan Kosong PROTON
Jawatan Kosong PROTON November 2014.

Tarikh tutup: 08 - 23 November 2014.

PROTON Holdings Berhad (PROTON) adalah pengeluar automobil Malaysia. Ia beribu pejabat di Shah Alam, Selangor dan mengendalikan sebuah kilang tambahan di Tanjung Malim, Perak. Syarikat ditubuhkan pada tahun 1983 sebagai syarikat kereta Nasional tunggal sehingga kedatangan Perodua pada tahun 1993. PROTON adalah akronim Melayu untuk Perusahaan Otomobil Nasional Sendirian Berhad. (Bahasa Inggeris: National Automobile Syarikat Private Limited).

PROTON adalah sebahagian besarnya pengeluar kenderaan Kejuruteraan lencana daripada Mitsubishi Motors antara tahun 1985 hingga 2000-an awal. Sejak itu sudah mengeluarkan beberapa model Source direka dan Syarikat beroperasi di sekurang-kurangnya 26 negara hari ini, di mana majoriti adalah di Asia. PROTON dahulu adalah dimiliki oleh Khazanah Nasional, Syarikat Kerajaan Malaysia pegangan pelaburan. Pada bulan Januari 2012, ia diambil alih oleh DRB-HICOM, sebuah konglomerat Malaysia di dalam transaksi yang berjumlah RM1.2 bilion.

PROTON mempersilakan calon yang berbakat dan komited untuk menyertai mereka menuju ke arah yang lebih baik dengan mengisi kekosongan jawatan seperti yang diiklankan di bawah:

01. Senior Executive, Security Services
02. Manager / Senior Manager – Group Human Resources
03. Assistant Manager, Project Management
04. Head of Human Resources – Miyazu (M) Sdn Bhd
05. Executive Secretary
06. Manager, Group Legal

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong PROTON - Perusahaan Otomobil Nasional Sdn Bhd ini adalah secara online menerusi portal Jobstreet. 'Resume' hendaklah dilampirkan sekali.

b) Pengguna pertama kali dikehendaki mendaftarkan akaun diri. Bagi pemohon yang sudah mempunyai akaun, anda boleh login untuk meneruskan proses permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong PROTON - Perusahaan Otomobil Nasional Sdn Bhd di atas untuk mendapatkan maklumat lanjut dan melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan:

-----

Tahniah jika anda dipanggil ke exam Pegawai Tadbir Diplomatik M41! Dapatkan 40 Nota Padat, Penerangan Lengkap Format Peperiksaan, Contoh Soalan & Jawapan Seksyen A, Contoh Soalan & Jawapan Seksyen B, Contoh Soalan & Jawapan Seksyen C dan Koleksi Soalan Khas GST & GTP melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!