65 Jawatan Kosong AmBank Bulan November 2014 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

65 Jawatan Kosong AmBank Bulan November 2014

Jawatan Kosong AmBank
Jawatan Kosong AmBank November 2014.

Tarikh tutup: 15 Oktober - 13 November 2014.

Sejak penubuhannya pada tahun 1975, Kumpulan AmBank telah muncul sebagai kumpulan perbankan terkemuka di Malaysia menawarkan pelbagai perkhidmatan kewangan untuk pelbagai pelanggan dalam memenuhi kedua-dua mereka strategik dan kewangan matlamat. Perkhidmatan kami termasuk perbankan pelaburan, perbankan Perniagaan, perbankan runcit, Perbendaharaan & pasaran perniagaan, broker, insurans, Tabung pengurusan perbankan luar pesisir, niaga hadapan dan opsyen dagangan.

Permohonan adalah dipelawa daripada Rakyat Negeri Pahang Darul Makmur (Keutamaan kepada warga Daerah Bera) yang berkelayakan dan berminat serta berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup permohonan untuk mengisi kekosongan jawatan di AmBank Berhad seperti diiklankan di bawah:

01. Wealth Specialist: Medan Pasar
02. Wealth Specialist : Bandar Puteri Puchong
03. Personal Banker : Bandar Puteri Puchong
04. Wealth Specialist: PJ SS2
05. Small Business Manager : Seremban
06. Sales Associate, Lending & Cards (Southern Region)
07. Sales Associate, Lending & Cards (Southern Region)
08. Sales Associate, Lending & Cards (Sabah Region)
09. Sales Associate , Lending & Cards (Northern Region)
10. Sales Associate – Lending & Cards (Northern Region)
11. Executive / Senior Executive, Marketing Planning & Alignment
12. Senior Executive, Digital Marketing & Segment Solutions: Head
13. Dan banyak lagi..

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong AmBank ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong AmBank melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik pautan jawatan kosong AmBank di bawah untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan bagi kesemua jawatan yang ditawarkan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.


-------------

P/s: Khas untuk calon yang terlibat dengan sesi temuduga Penguasa Kastam Gred W41 pada 07/10/2014 hingga 27/10/2014 ni. Dapatkan panduan temuduga lengkap di sini.Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

Jumlah Subscriber

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!