7 Jawatan Kosong Public Bank Bulan November 2014

Jawatan Kosong Public Bank
Jawatan Kosong Public bank November 2014.

Tarikh tutup: 24 Oktober - 08 November 2014.

Public Bank Group adalah kumpulan perbankan ketiga terbesar di Malaysia dengan saiz aset dengan jumlah aset sebanyak RM305.73 bilion pada akhir 2013. Public Bank tersenarai di Papan Utama Bursa Malaysia Securities dengan modal pasaran sebanyak RM68.67 bilion pada akhir 2013, dan berada di kedudukan kedua di antara semua syarikat tersenarai awam di Bursa Malaysia Securities dari segi permodalan pasaran.

Sejarah Public Bank bermula pada tahun 1966, apabila pengasas dan pengerusinya, Tan Sri Dato' Sri Dr Teh Hong Piow menubuhkan Public Bank dan dibayangkan sebagai sebuah bank untuk orang awam. Bermula dengan satu cawangan, Public Bank terus berkembang menjadi kumpulan perbankan terkemuka di Malaysia, dengan kehadiran di pasaran luar negara seperti Kemboja, Vietnam, Laos, Hong Kong, China dan Sri Lanka.

Public Bank mempelawa calon-calon dari seluruh negara untuk mengemukakan permohonan bagi mengisi pelbagai kekosongan jawatan di Public Bank seperti yang diiklankan di bawah:

01. Assistant Manager, Independent Credit Risk Review, Risk
02. Senior Systems Support Analyst (z / OS)
03. Project Manager / Manager (Security Admin, Policies & Change
04. Systems Support Analyst (Windows & SAN)
05. Analyst Programmers
06. Computer Operations Manager (Data Centre)
07. Customer Support Officers

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Public Bank ini adalah secara online menerusi portal Jobstreet. Resume lengkap perlu dilampirkan bersama semasa permohonan.

b) Pilih jawatan kosong Public Bank yang paling anda minati. Pastikan anda memenuhi kelayakan yang diperlukan sebelum memulakan proses permohonan.

c) Anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum boleh membuat permohonan. Sila klik nama jawatan kosong Public Bank di atas untuk memulakan proses permohonan anda.

-------------

P/s: Khas untuk calon yang terlibat dengan sesi temuduga Penguasa Kastam Gred W41 pada 07/10/2014 hingga 27/10/2014 ni. Dapatkan panduan temuduga lengkap di sini.Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

Jumlah Subscriber

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!