7 Jawatan Kosong (USIM) Universiti Sains Islam Malaysia Bulan Oktober 2014

Jawatan Kosong (USIM) Universiti Sains Islam Malaysia
Jawatan Kosong (USIM) Universiti Sains Islam Malaysia Oktober 2014.

Tarikh tutup: 12 Oktober 2014.

Universiti Sains Islam Malaysia (USIM) atau dahulunya dikenali sebagai Universiti Kolej Islam Malaysia (KUIM) merupakan antara 12 IPTA di Malaysia. KUIM adalah diluluskan oleh Kabinet pada 11 Jun 1997 dan diumumkan pada 13 Mac 1998. KUIM telah memulakan operasinya pada Januari 2000 di 5 tingkat, Fakulti bangunan daripada Pengajian Islam, Universiti Kebangsaan Malaysia, Bangi. Pengambilan pertama bagi KUIM bermula pada 18 Jun 2000 kami lokasi sementara di Institut profesional Baitulmal (IPB), Kuala Lumpur. Pada bulan Januari 2002, KUIM telah berpindah ke kampus sementara yang satu lagi di Tower A dan B, Persiaran MPAJ, Pandan Indah, Kuala Lumpur. Pada masa ini, KUIM beroperasi secara berperingkat-peringkat di kampus tetap di Bandar Baru Nilai bermula 15 Julai 2005. KUIM adalah secara rasmi dinaikkan taraf ke USIM pada 1 Februari 2007, selaras dengan matlamat kerajaan untuk meningkatkan pembangunan pendidikan tinggi ke peringkat antarabangsa.

(USIM) Universiti Sains Islam Malaysia beroperasi di Kampus Tetapnya di Bandar Baru Nilai, Negeri Sembilan Darul Khusus. Sementara itu, Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan dan Fakulti Pergigian pula beroperasi di Kampus Cawangan Pandan Indah, Kuala Lumpur.

Universiti Sains Islam Malaysia (USIM) mempelawa warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ini dan yang berkelayakan untuk mengisi jawatan-jawatan kosong diiklankan di bawah:

01. Pegawai Tadbir N41
02. Jururawat Pergigian U29 / U36
03. Penolong Pegawai Teknologi Maklumat F29
04. Setiausaha Pejabat N27
05. Pengawal Keselamatan KP11
06. Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) N17
07. JuruXray

Cara memohon:

a) Permohonan hendaklah dibuat menerusi laman web e-IRIS di bawah kelolaan USIM. Panduan permohonan dan maklumat terperinci mengenai jawatan di atas serta syarat-syarat kelayakan boleh diperolehi melalui laman web yang disebutkan.

b) Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas enam (6) bulan dari tarikh tutup iklan ini hendaklah dianggap 'tidak berjaya'.

c) Sebarang pertanyaan boleh dibuat dengan menghubungi talian:

Not. Tel: 06-7988125 / 8114 / 8113.

d) Pertanyaan berkaitan jawatan kosong USIM bagi pentadbiran di atas turut boleh emelkan ke:


e) Iklan asal jawatan kosong USIM ini boleh dicapai melalui pautan berikut:


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!