8 Jawatan Kosong (FGV) Felda Global Ventures Bulan November 2014

Jawatan Kosong (FGV) Felda Global Ventures
Jawatan Kosong (FGV) Felda Global Ventures November 2014.

Tarikh tutup: 08 - 24 November 2014.

FELDA Global Ventures Holdings Berhad (FGV) menerajui perubahan dan transformasi perniagaan Kumpulan Felda kepada sebuah perbadanan multinasional yang bersepadu, dengan memberi tumpuan kepada sektor perniagaan tani. FELDA Global Ventures Holdings telah membawa 88 Syarikat yang aktif menjalankan pelbagai aktiviti seperti pelbagai tanaman perladangan, minyak & lemak, oleokimia, logistik dan perkhidmatan ke arah yang lebih tinggi.

Dengan operasinya termasuk di Amerika Syarikat, Kanada, China, Australia dan Timur Tengah, FELDA Global Ventures Holdings bertujuan untuk memperluaskan jangkauan dengan melabur, pengambilalihan dan usahasama yang strategik di seluruh rantaian nilai huluan dan hiliran.

FELDA Global Ventures Holdings Berhad (FGV) dengan ini mempelawa permohonan daripada individu yang berminat, berkelayakan dan komited memajukan masyarakat untuk menyertai organisasi mereka dengan mengisi kekosongan yang ditawarkan di bawah:

01. Senior Manager / Manager, Tax (transfer Pricing)
02. Manager, Total Quality Management
03. Asistant Executive, Mis
04. Executive, Administration
05. Executive, Sales (courier)
06. Senior Executive / Executive, Tax
07. Senior Executive, Tax (transfer Pricing)
08. Senior Manager / Manager, Tax

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong FELDA Global Ventures Holdings Berhad (FGV) ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal kerja jobstreet.

b) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong FELDA Global Ventures Holdings Berhad (FGV) melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong FELDA Global Ventures Holdings Berhad (FGV) yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan secara online anda. Semoga berjaya.

-----

Tahniah jika anda dipanggil ke exam Pegawai Tadbir Diplomatik M41! Dapatkan 40 Nota Padat, Penerangan Lengkap Format Peperiksaan, Contoh Soalan & Jawapan Seksyen A, Contoh Soalan & Jawapan Seksyen B, Contoh Soalan & Jawapan Seksyen C dan Koleksi Soalan Khas GST & GTP melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!