9 Jawatan Kosong Stesen TV AlHijrah Bulan November 2014

Stesen TV AlHijrah
Jawatan Kosong Stesen TV AlHijrah November 2014.

Tarikh tutup: 01 dan 03 November 2014.

Pada 16hb September 2009, stesen TV Islami pertama di Malaysia, TV AlHijrah hadir sebagai penanda era baru dalam industri penyiaran di Malaysia. Tujuan utama penubuhan stesen TV ini ialah menyediakan sebuah platform untuk mendidik, menghibur dan menyatukan ummah. Kandungannya sesuai untuk semua lapisan umur, bagi penonton Islam dan bukan Islam. Demografi utama disasarkan kepada golongan muda dan kumpulan penonton bawah 40 tahun.

AlHijrah Media Corporation pengendali stesen TV AlHijrah adalah sebuah syarikat jaminan Kerajaan Malaysia di bawah Menteri di Jabatan Perdana Menteri. stesen TV AlHijrah menyajikan teknologi penyiaran yang canggih dengan menjadi Stesen TV Percuma yang berfungsi sepenuhnya dalam teknologi Digital dan Aplikasi Penyiaran Definisi Tinggi yang pertama di Malaysia.

Sebagai sebahagian daripada rancangan pengembangan syarikat, stesen TV AlHijrah sedang mencari calon-calon yang berkelayakan dan berbakat untuk menyertai pasukan TV AlHijrah dengan mengisi kekosongan jawatan diiklan seperti di bawah:

01. LATIHAN INDUSTRI
02. PENERBIT & EDITOR BERITA
03. EKSEKUTIF AUDIT DALAMAN & PENGURUSAN RISIKO
04. POLIS BANTUAN (KONSTABEL)
05. EKSEKUTIF PERKHIDMATAN SKRIN
06. PENYUNTING RANCANGAN
07. EKSEKUTIF TRAFIK
08. EKSEKUTIF MEDIA BARU ( WEBMASTER / PROGRAMMER )
09. EKSEKUTIF SUMBER MANUSIA

Cara memohon:

a) Pemohon yang berminat hendaklah menghantar 'resume' lengkap mereka menyatakan gaji semasa dan dipohon bersama-sama dengan foto saiz pasport (tidak dikembalikan) kepada:

Jabatan Sumber Manusia
ALHIJRAH MEDIA CORPORATION (TV AlHijrah)
Kompleks Pusat Islam,
Jalan Perdana,
50480 Kuala Lumpur.
Tel : 03-22601600
Fax : 03-22601566
E-mail : [email protected]
Website : www.tvalhijrah.com

b) Hanya pemohon yang menghantarkan dokumen yang lengkap sahaja akan dilayan.

c) Iklan asal jawatan kosong Stesen TV AlHijrah ini boleh dicapai melalui pautan yang dikongsikan di bawah:


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!