Jawatan Kosong (IIM) Institut Integriti Malaysia Bulan November 2014

Jawatan Kosong Institut Integriti Malaysia IIM
Jawatan Kosong (IIM) Institut Integriti Malaysia November 2014.

Tarikh tutup: 10 November 2014.

Institut Integriti Malaysia merupakan getusan idea Perdana Menteri Malaysia kelima, Tun Abdullah Haji Ahmad Badawi. Beliau mengumumkan hal ini pada 05 November 2003. Institut Integriti Malaysia (IIM) telah ditubuhkan sebagai Syarikat Berhad dengan jaminan di bawah Akta Syarikat 1965 pada 4 Mac 2004. Malaysian Institute of integriti (MII), ditubuhkan sebagai agensi Penyelaras pelaksanaan Pelan Integriti Nasional (PIN). Objektif utama IIM ialah untuk membangunkan sebuah negara Malaysia yang berintegriti, berdaya tahan dan menghayati nilai-nilai murni yang universal.

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan bagi mengisi jawatan di Institut Integriti Malaysia (IIM) seperti berikut :

01. Penolong Pengarah (Sektor Awam)

Cara memohon:

a) Pemohon hendaklah melengkapkan  mengemukakan permohonan yang lengkap secara pos beserta resume terkini, salinan kad pengenalan, salinan sijil-sijil/dokumen berkaitan dan sekeping gambar berukuran pasport (tidak dikembalikan) :

Presiden, Institut Integriti Malaysia (IIM),
Menara Integriti, Persiaran Duta off Jalan Duta,
50480 Kuala Lumpur.
(u.p: Unit Sumber Manusia).

c) Sila tuliskan Nama Jawatan yang dipohon di sebelah kiri sampul surat permohonan. Sementara borang permohonan Borang IIM-AD15 boleh dimuaturun melalui pautan di bawah:

>> Borang Permohonan IIM-AD15

d) Iklan asal jawatan kosong IIM boleh dibaca melalui pautan di bawah:


-----

Tahniah jika anda dipanggil ke exam Pegawai Tadbir Diplomatik M41! Dapatkan 40 Nota Padat, Penerangan Lengkap Format Peperiksaan, Contoh Soalan & Jawapan Seksyen A, Contoh Soalan & Jawapan Seksyen B, Contoh Soalan & Jawapan Seksyen C dan Koleksi Soalan Khas GST & GTP melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

Jumlah Subscriber

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!