Jawatan Kosong (KEMAS) Jabatan Kemajuan Masyarakat Bulan November 2014 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

Jawatan Kosong (KEMAS) Jabatan Kemajuan Masyarakat Bulan November 2014

Jawatan Kosong (KEMAS) Jabatan Kemajuan Masyarakat
Jawatan Kosong (KEMAS) Jabatan Kemajuan Masyarakat November 2014.

Tarikh tutup: 09 November 2014.

Kementerian Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah Malaysia (secara ringkasnya KKLW) merupakan sebuah kementerian kerajaan yang bertanggungjawab terhadap kemajuan luar bandar di bawah kerajaan Malaysia. Pada masa ini, menterinya adalah Dato' Sri Mohd Shafie Apdal. KEMAS merupakan salah sebuah agensi yang berada di bawah bidang kuasa kementerian ini.

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berminat serta berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup permohonan untuk mengisi kekosongan jawatan di (KEMAS) Jabatan Kemajuan Masyarakat seperti diiklankan di bawah:

01. Pembantu Pembangunan Masyarakat Gred S17

Cara memohon:

a) Pemohon dikehendaki menggunakan Borang KEMAS Pin.2014 yang boleh didapati melalui pautan di bawah:

>> Borang KEMAS Pin.2014

b) Borang permohonan yang telah lengkap hendaklah dihantar ke PEJABAT KEMAS NEGERI yang dipilih SEBELUM tarikh tutup permohonan.

c) Maklumat lanjut jawatan kosong KEMAS boleh dibaca semula melalui iklan asalnya di pautan di bawah:

>> Iklan jawatan kosong KEMAS 2014Tahniah jika anda dipanggil ke temuduga Juruteknologi Makmal Perubatan U29! Tapi tahukah anda, tahun ini setakat September 2014 ada lebih 1 JUTA permohonan diterima oleh SPA! So, how to stand out of 1++ Million applicant have been selected by SPA? Hargai peluang ini dan buat persediaan yang paling rapi untuk hadir temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!