Jawatan Kosong Kolej RISDA Bulan Oktober 2014 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

Jawatan Kosong Kolej RISDA Bulan Oktober 2014

Jawatan Kosong Kolej RISDA
Jawatan Kosong Kolej RISDA Oktober 2014.

Tarikh tutup: 30 Oktober 2014.

Kolej Sdn Bhd merupakan sebuah badan korporat di bawah Akta Syarikat 1965 yang beribu pejabat di KM 7, Jalan Ampang, 50450 Kuala Lumpur. Kampus induknya iaitu Kolej RISDA Kampus Melaka merupakan kampus berdaftar sebagai Institut Pengajian Tinggi Swasta di bawah Akta Institut Pendidikan Tinggi Swasta 1996.

Mendukung aspirasi sebagai sebuah Institusi Pengajian Tinggi Swasta yang proaktif dalam melaksanakan usaha membangunkan sumber manusia secara holistik ke arah mencapai kecemerlangan bersepadu, Kolej RISDA sentiasa rancak menjalankan transformasi bagi menjana modal insan yang berketerampilan dan kompeten. Sebagai sebuah pusat ilmu yang memfokus kepada bidang pertanian, ICT dan keusahawanan, adalah diharapkan Kolej RISDA berupaya meningkatkan ekonomi Negara dengan melaksanakan transformasi dalam sektor pertanian yang berteknologi tinggi, sejajar dengan motto kolej iaitu melestari kehijauan merentasi kemampuan.

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berminat serta berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup permohonan untuk mengisi kekosongan jawatan di Kolej RISDA seperti diiklankan di bawah:

01. Akauntan

Cara memohon:

a) Calon yang berminat, hendaklah menghantarkan permohonan yang disertakan dengan gambar berukuran passport, biodata peribadi dan pengalaman kerja serta salinan sijil-sijil berkaitan ke alamat seperti di bawah:

Unit Sumber Manusia
Kolej RISDA Sdn Bhd
Lot 2020, Ayer Pa’abas,
78000 Alor Gajah
Melaka

b) Iklan asal jawatan kosong Kolej Risda ini boleh dibaca semula melalui pautan di bawah:


-----

Tahniah jika anda dipanggil ke exam Pegawai Tadbir Diplomatik M41! Dapatkan 40 Nota Padat, Penerangan Lengkap Format Peperiksaan, Contoh Soalan & Jawapan Seksyen A, Contoh Soalan & Jawapan Seksyen B, Contoh Soalan & Jawapan Seksyen C dan Koleksi Soalan Khas GST & GTP melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

Jumlah Subscriber

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!