Jawatan Kosong (KTD) Kolej Teknologi Darulnaim Bulan November 2014

Jawatan Kosong (KTD) Kolej Teknologi Darulnaim
Jawatan Kosong (KTD) Kolej Teknologi Darulnaim November 2014.

Tarikh tutup: 15 November 2014.

Kolej Teknologi Darulnaim (KTD) atau Kolej teknologi Darulnaim mula beroperasi pada tahun 1997 sebagai sebuah anak syarikat daripada Kelantan Negeri ekonomi pembangunan Perbadanan (PKINK). Penstrukturan semula perniagaan yang telah dijalankan pada 2003 merupakan pengurusan membeli keluar (MBO) untuk operasinya. Hasilnya, KTD berjaya telah mengorak langkah dengan pelbagai program baru dan membangunkan kerjasama rapat dengan universiti tempatan dan luar negara. Pendaftaran pelajar meningkat daripada 197 pada tahun 2003 kepada pelajar-pelajar lebih daripada 800 tahun 2010. Pelajar-pelajar datang dari seluruh negara dan pengajian dalam pelbagai program yang ditawarkan.

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berminat serta berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup permohonan untuk mengisi kekosongan jawatan di Kolej Teknologi Darulnaim (KTD) seperti diiklankan di bawah:

01. Pensyarah

Kelayakan diperlukan:

- Ijazah atau Sarjana Perakaunan atau Ijazah atau Sarjana Pengurusan/Pentadbiran Perniagaan

- Mempunyai Pengalaman Kerja/ Mengajar Sekurang-Kurangnya 1 Tahun

- CGPA 3.00 Ke Atas

- Islam, Berakhlak, Ramah

Cara memohon:

a) Calon yang memenuhi kelayakan di atas dan berminat mengisi jawatan kosong di Kolej Teknologi Darulnaim Kota Bharu, sila emailkan resume dan permohonan anda ke alamat berikut:

Kolej Teknologi Darulnaim
Jalan Padang Golf, 16100 Pengkalan Chepa,
Kota Bharu, Kelantan.
Tel : 09-7747200

b) Atau e-mel kepada:


-------------

P/s: Khas untuk calon yang terlibat dengan sesi temuduga Penguasa Kastam Gred W41 pada 07/10/2014 hingga 27/10/2014 ni. Dapatkan panduan temuduga lengkap di sini.Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

Jumlah Subscriber

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!