Jawatan Kosong (KTMB) Keretapi Tanah Melayu Bulan November 2014

Jawatan Kosong (KTMB) Keretapi Tanah Melayu Berhad
Jawatan Kosong (KTMB) Keretapi Tanah Melayu November 2014.

Tarikh tutup: 07 November 2014.

Keretapi Tanah Melayu Berhad (KTMB) merupakan pengendali kereta api utama di Semenanjung Malaysia. Sistem Kereta Api bermula pada era penjajahan British. Ia pertama kali dibina untuk mengangkut timah. Sebelum ini dikenali sebagai landasan keretapi Negeri-Negeri Melayu Bersekutu (FMSR) dan pentadbiran Kereta Api Tanah Melayu (MRA), Keretapi Tanah Melayu memperolehi nama baru pada tahun 1962. KTMB telah dikorporatkan pada tahun 1992, tetapi masih dimiliki sepenuhnya oleh Kerajaan Malaysia. Tambang adalah secara amnya munasabah, tetapi kekerapan perjalanan dan jaringan yang rendah antara bandar menyebabkan KTMB kurang berdaya saing dengan mod pengangkutan yang lain.

(KTMB) Keretapi Tanah Melayu Berhad mempelawa permohonan daripada individu yang berminat, layak dan bersemangat untuk mengisi kekosongan ditawarkan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan hendaklah dibuat secara bertulis dengan menyatakan butir-butir peribadi, pengalaman, kelulusan beserta dengan salinan sijil yang berkaitan dan sampul surat beralamat sendiri yang bersetem. Permohonan yang lengkap hendaklah dihantar sebelum tarikh tutup iklan ke alamat seperti berikut:

Pengurus Besar
Pengurusan Bakat dan Pembangunan Organisasi
Ibu Pejabat Korporat KTM Berhad
Jalan Sultan Hishamuddin
50621 Kuala Lumpur.
Tel : 03-22631130/03-22631433

b) Sila klik nama jawatan kosong (KTMB) Keretapi Tanah Melayu Berhad yang diikankan di atas untuk melihat syarat kelayakan dan maklumat lanjut.Tahniah jika anda dipanggil ke temuduga Juruteknologi Makmal Perubatan U29! Tapi tahukah anda, tahun ini setakat September 2014 ada lebih 1 JUTA permohonan diterima oleh SPA! So, how to stand out of 1++ Million applicant have been selected by SPA? Hargai peluang ini dan buat persediaan yang paling rapi untuk hadir temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!