Jawatan Kosong KWSP Bulan November 2014 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

Jawatan Kosong KWSP Bulan November 2014

Jawatan Kosong KWSP
Jawatan Kosong (KWSP) Kumpulan Wang Simpanan Pekerja November 2014.

Tarikh tutup: 03 November 2014.

KWSP merupakan sebuah institusi keselamatan sosial yang ditubuhkan mengikut undang-undang Malaysia, pekerja-pekerja Kumpulan Wang Simpanan dana Akta 1991 (Akta 452) yang menyediakan faedah persaraan untuk ahli-ahli melalui pengurusan simpanan mereka secara cekap dan boleh dipercayai. KWSP juga menyediakan satu rangka kerja yang mudah untuk majikan untuk memenuhi tanggungjawab berkanun dan moral kepada pekerja-pekerja mereka.

(KWSP) Kumpulan Wang Simpanan Pekerja, mempelawa calon-calon yang berkelayakan, komited dan bertanggungjawab untuk mengisi kekosongan jawatan berikut:

01. DATA WAREHOUSE ENGINEER

Cara memohon:

a) Calon-calon yang berminat perlu mengemukakan permohonan dengan menyatakan jawatan yang dipohon bersama-sama dengan dokumen berikut :


- Salinan Kad Pengenalan

- Salinan Sijil Kelahiran

- Salinan slip gaji terkini

- Salinan Sijil PhD/Master/Ijazahsarjana Muda/Diploma/Matrikulasi/STPM/A-Level (yang mana berkaitan)

- Salinan Transkrip PhD/Master/Ijazahsarjana Muda/Diploma/Matrikulasi/STPM/A-Level (yang mana berkaitan)

- Salinan sijil SPM

- Sijil-sijil ko-kurikulum

b) Permohonan hendaklah dihantar ke alamat emel di bawah:


c) Segala permohonan adalah SULIT dan hanya calon yang disenaraipendek sahaja akan dihubungi. Permohonan tuan/puan adalah dianggap TIDAK BERJAYA sekiranya tidak menerima sebarang maklumbalas daripada KWSP selepas 6 BULAN dari tarikh iklan ditutup.

d) Maklumat lanjut jawatan kosong KWSP ini boleh dibaca semula melalui iklan asalnya di pautan di bawah:


-----

Tahniah jika anda dipanggil ke exam Pegawai Tadbir Diplomatik M41! Dapatkan 40 Nota Padat, Penerangan Lengkap Format Peperiksaan, Contoh Soalan & Jawapan Seksyen A, Contoh Soalan & Jawapan Seksyen B, Contoh Soalan & Jawapan Seksyen C dan Koleksi Soalan Khas GST & GTP melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!