Jawatan kosong (LKM) Lembaga Koko Malaysia Bulan Oktober 2014 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

Jawatan kosong (LKM) Lembaga Koko Malaysia Bulan Oktober 2014

Jawatan Kosong Lembaga Koko Malaysia
Jawatan kosong (LKM) Lembaga Koko Malaysia Oktober 2014.

Tarikh tutup: 31 Oktober 2014.

Lembaga Koko Malaysia merupakan sebuah agensi penyelidikan dan badan berkanun persekutuan yang ditempatkan di bawah Kementerian Perusahaan Perladangan dan Komoditi Malaysia.

Lembaga Koko Malaysia diwujudkan melalui Akta Parlimen 343 pada tahun 1988. Lembaga Koko memulakan operasi sejak tahun 1989 lagi. Ojektif utama penubuhan (LKM) Lembaga Koko Malaysia adalah untuk membangunkan industri koko Malaysia secara bersepadu dan kompetitif untuk pasaran global. Penekanan utama difokuskan kepada peningkatan produktiviti dan kecekapan dalam pengeluaran biji koko dan meningkatkan produktiviti hiliran.

Lembaga Koko Malaysia pada ketika ini mempelawa permohonan daripada seluruh warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan bertaraf sementara seperti diiklankan di bawah:

01. Pegawai Penyelidik Q41

Cara memohon:

a) Borang permohonan jawatan kosong (LKM) Lembaga Koko Malaysia yang telah lengkap diisi hendaklah disertakan sekeping gambar berukuran paspot dan salinan Ijazah (termasuk transkrip keputusan peperiksaan setiap semester), sijil STPM/SPM/SRP/PMR, Sijil Berhenti Sekolah dan lain-lain dokumen (kad pengenalan, sijil lahir, dan lain-lain) yang DIAKUI SAH oleh Pegawai Dalam Kumpulan Pengurusan & Profesional.

c) Kembalikan borang lengkap dan dokumen diperlukan ke alamat:

KETUA PENGARAH
LEMBAGA KOKO MALAYSIA
TINGKAT 5 & 6, WISMA SEDCO,
LORONG PLAZA WAWASAN
OFF COASTAL HIGHWAY
BEG BERKUNCI 211
88999 KOTA KINABALU, SABAH.

d) Iklan asal jawatan kosong (LKM) Lembaga Koko Malaysia ini boleh dicapai melalui pautan berikut:


e) Sila muaturun borang permohonan dengan mengikut pautan ini:


-------------

P/s: Khas untuk calon yang terlibat dengan sesi temuduga Penguasa Kastam Gred W41 pada 07/10/2014 hingga 27/10/2014 ni. Dapatkan panduan temuduga lengkap di sini.Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

Jumlah Subscriber

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!