Jawatan Kosong (MMU) Multimedia University Bulan November 2014

Jawatan Kosong (MMU) Universiti Multimedia
Jawatan Kosong (MMU) Universiti University Multimedia November 2014.

Tarikh tutup: 22 November 2014.

Universiti Multimedia (MMU), sebuah institusi pengajian tinggi yang ditubuhkan melalui Universiti Telekom Sdn Bhd (UTSB), anak syarikat milik penuh TM, memenuhi Mulia tanggungjawab sosial korporat – mengambil cabaran untuk mendidik generasi pemimpin negara dan berilmu. Sebagai universiti swasta yang pertama di Malaysia, MMU membangunkan model perintis untuk penubuhan universiti swasta dalam negara, yang berjaya membuka jalan bagi pertumbuhan sektor pendidikan tertiari swasta. Sebagai Universiti di tengah-tengah MSC, MMU juga menjadi pemangkin untuk pembangunan industri ICT yang berteknologi tinggi di seluruh negara, selari dengan model Silicon Valley-Stanford di Amerika Syarikat.

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berminat serta berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup permohonan untuk mengisi kekosongan jawatan di Universiti Multimedia (MMU) seperti diiklankan di bawah:

01. Academic Position - Faculty of Business / Management / Law

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Universiti Multimedia (MMU) ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal kerja jobstreet.

b) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong Universiti Multimedia (MMU) melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong Universiti Multimedia (MMU) yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan secara online anda. Semoga berjaya.

-----

Tahniah jika anda dipanggil ke exam Pegawai Tadbir Diplomatik M41! Dapatkan 40 Nota Padat, Penerangan Lengkap Format Peperiksaan, Contoh Soalan & Jawapan Seksyen A, Contoh Soalan & Jawapan Seksyen B, Contoh Soalan & Jawapan Seksyen C dan Koleksi Soalan Khas GST & GTP melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!