Jawatan Kosong (PKNP) Perbadanan Pembangunan Negeri Pahang Bulan Oktober 2014

Jawatan Kosong (PKNP) Perbadanan Pembangunan Negeri Pahang
Jawatan Kosong (PKNP) Perbadanan Pembangunan Negeri Pahang Oktober 2014.

Tarikh tutup: 27 Oktober 2014.

Perbadanan Pembangunan Negeri Pahang (PKNP) telah ditubuhkan pada 27 Disember 1965 melalui LKNP Enakmen Rang undang-undang 12/65 dengan tanggungjawab utama untuk meningkatkan, memandu, memberi kemudahan serta menjalankan kerja-kerja pembangunan ekonomi dan sosial terutama di kawasan luar bandar.

Fungsi utama dan aktiviti-aktiviti Perbadanan Pembangunan Negeri Pahang (PKNP) dan Kumpulan tertumpu pada sektor-sektor berikut:

– Pembangunan Perindustrian
– Hartanah pembangunan
– Baru Pusat-Pusat Perniagaan dan pembangunan bandar-bandar
– Pelaburan
– Pembangunan Keusahawanan Bumiputera

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berminat serta berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup permohonan untuk mengisi kekosongan jawatan di Perbadanan Pembangunan Negeri Pahang (PKNP) seperti diiklankan di bawah:

01. Jurutera (Elektrikal)

Cara memohon:

a) Permohonan hendaklah dibuat secara online melalui portal rasmi PKNP di:

>> www.pknp.gov.my

b) Iklan asal jawatan kosong Perbadanan Pembangunan Negeri Pahang (PKNP) ini boleh dibaca semula melalui pautan di bawah:

>> Iklan jawatan kosong PKNP

-----

Tahniah jika anda dipanggil ke exam Pegawai Tadbir Diplomatik M41! Dapatkan 40 Nota Padat, Penerangan Lengkap Format Peperiksaan, Contoh Soalan & Jawapan Seksyen A, Contoh Soalan & Jawapan Seksyen B, Contoh Soalan & Jawapan Seksyen C dan Koleksi Soalan Khas GST & GTP melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

Jumlah Subscriber

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!