Jawatan Kosong (ROS) Registry of Societies Bulan Oktober 2014

Jawatan Kosong (ROS) Registry of Societies
Jawatan Kosong (ROS) Registry of Societies Oktober 2014.

Tarikh tutup: 15 Oktober 2014.

(ROS) Registry of Societies Malaysia adalah sebuah Jabatan di bawah Kementerian dalam negeri, yang mengendalikan pertubuhan-pertubuhan bukan kerajaan dan parti politik. Di bawah Seksyen 2 Akta Pertubuhan 1966, sebuah pertubuhan ditakrifkan sebagai mana-mana kelab, perkongsian atau Persatuan yang mengandungi tujuh (7) atau lebih, tidak kira apa jenis atau tujuan, sama ada sementara atau kekal tetapi tidak termasuk badan-badan perlu didaftarkan di bawah mana-mana undang-undang bertulis, seperti Syarikat, Koperasi, Kesatuan sekerja, Persatuan-Persatuan Ibu bapa-guru, badan-badan sukan dan lain-lain.

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang individu-individu yang berkelayakan, berpengalaman, kreatif, inovatif dan berwawasan untuk mengisi jawatan kosong (ROS) Registry of Societies seperti yang diiklankan berikut:

01. Pembantu Operasi N11

Cara memohon:

a) Borang permohonan Personal JPPM: 1/2007 hendaklah dikemukakan dan boleh diperoleh menerusi pautan yang kami kongsikan di bawah:


b) Sila hantarkan permohonan lengkap bersama-sama gambar berukuran pasport beserta salinan sijil-sijil dan lain-lain dokumen berkaitan ke alamat berikut:

Ketua Pengarah
Jabatan Pendaftaran Pertubuhan Malaysia
Aras 3, Bangunan Chancery Place
Jalan Diplomatik, Presint Diplomatik
Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan
62542 Putrajaya
(u.p: Bahagian Sumber Manusia dan Khidmat Pengurusan)

c) Iklan asal jawatan kosong Registry of Societies (ROS) ini boleh dibaca semula melalui pautan di bawah:


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!