Jawatan Kosong (SHRDC) Selangor Human Resource Development Centre Bulan Oktober 2014

Jawatan Kosong SHRDC
Jawatan Kosong (SHRDC) Selangor Human Resource Development Centre Oktober 2014.

Tarikh tutup: 23 Oktober 2014.

Selangor Human Resource Development Centre (SHRDC) adalah sebuah sebuah pusat pengajian yang ditubuhkan pada Februari 1992 melalui perkongsian pintar antara kerajaan dan sektor swasta dengan tujuan untuk memperbaiki sumber manusia di Malaysia.

Objektif utama SHRDC ini adalah untuk membangunkan bakat bertaraf dunia melalui perubahan dan inovasi yang membawa kepada positif memberi kesan peningkatan prestasi dan garis bawah syarikat-syarikat dan menjadi mercu tanda sebagai Pusat utama di Malaysia bagi pembelajaran berasaskan kompetensi.

SHRDC dengan ini mempelawa calon yang berminat dan berkelayakan untuk menyertai mereka dengan mengisi mana-mana jawatan kosong yang bersesuaian di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Selangor Human Resource Development Centre (SHRDC) ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong Selangor Human Resource Development Centre (SHRDC) melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik nama jawatan kosong Selangor Human Resource Development Centre (SHRDC) yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda. 'Resume' komprehensif hendaklah dilamprkan bersama.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!