Jawatan Kosong UiTM Kedah Bulan Oktober 2014

Jawatan Kosong UiTM Kedah Oktober 2014.

Tarikh tutup: 22 Oktober 2014.

UiTM Kedah telah dirasmikan pada 01 Oktober 1997 oleh YB Tun Daim Zainuddin, Menteri Kewangan. Ia mula beroperasi pertama pada November 1997 dengan 162 pelajar dan 25 kakitangan pentadbiran. Di Universiti sejajar dengan hasrat untuk membangunkan kemahiran Bumiputera dalam pelbagai bidang dan objektif Kerajaan, yang berfungsi sebagai pemangkin dalam membangunkan ekonomi dan pendidikan masyarakat tempatan khususnya di Negeri Kedah dan kawasan utara. Penubuhan kampus ini adalah berdasarkan kepada pelan utama yang dianggap Kapasiti maksimum 7000 pelajar.

UiTM Kedah dengan sukacitanya mempelawa calon bumiputera yang berkelayakan untuk mengisi jawatan yang diiklankan seperti di bawah:

01. Pemandu H11

Cara memohon:
a) Permohonan hendaklah dibuat di dalam Borang Perjawatan UiTM yang boleh didapati dengan melayari laman web UiTM Cawangan Kedah di: www.kedah.uitm.edu.my dan juga boleh didapati sendiri di pejabat Bahagian Pentadbiran UiTM Cawangan Kedah atau muaturun melalui pautan yang dikongsikan di bawah:

>> Borang permohonan UiTM Kedah

b) Setiap permohonan yang dihantar hendaklah ditulis nama jawatan yang dipohon di sebelah kiri (atas) sampul surat.

c) Tarikh tutup permohonan ialah pada hari Selasa, 2 April 2013.

d) Sila kemukakan permohonan kepada:

TIMBALAN PENDAFTAR
BAHAGIAN PENTADBIRAN
UiTM CAWANGAN KEDAH
KAMPUS SUNGAI PETANI
PETI SURAT 187
08400, MERBOK
KEDAH DARUL AMAN
NO. TEL: 04-4562053/ 2052/ 2059

Iklan penuh jawatan kosong UiTM Kedah ini boleh dicapai menggunakan pautan disertakan di bawah:


----------------------

P/s: Khas untuk calon yang dipanggil ke sesi temuduga Penguasa Kastam Gred W41 pada 07/10/2014 - 27/10/2014 ni. Dapatkan panduan temuduga lengkap di sini.Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

Jumlah Subscriber

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!