Program Karnival Kerjaya Azam Kerja 1Malaysia Peringkat Negeri Kedah 2014

Program Karnival Kerjaya Azam Kerja 1Malaysia Peringkat Negeri Kedah 2014
Program Karnival Kerjaya Azam Kerja 1Malaysia Peringkat Negeri Kedah 2014.

Azam Kerja 1Malaysia dengan kerjasama Jabatan Tenaga Kerja Kedah dan JobsMalaysia akan mengadakan program Program Karnival Kerjaya Azam Kerja 1Malaysia Peringkat Negeri Kedah 2014. Program Karnival Kerjaya Azam Kerja 1Malaysia Peringkat Negeri Kedah 2014 ini akan diadakan seperti berikut:

Tarikh : 01 November 2014
Hari : Sabtu
Masa : 9:00 pagi – 5:00 petang
Tempat : Dewan Kenangan Tun Abdul Razak, Baling Kedah

Program Karnival Kerjaya Azam Kerja 1Malaysia Peringkat Negeri Kedah 2014 ini akan dirasmikan oleh YB Dato’ Sri Haji Ismail BIn HJ Abd. Muttalib (Timbalan Menteri Sumber Manusia).

Antara aktiviti yang dijangka akan diadakan:

– Temuduga Terbuka (Sila berpakaian kemas dan membawa sijil-sijil berkaitan)
– Lebih 30 majikan akan turut hadir
– Perkhidmatan gunting rambut (RM1.00)
– Perkhidmatan tukar minyak hitam motosikal (RM1.00) 100 pengunjung pertama
– Gerai Jualan
– Pameran agensi
– Penyediaan Latihan (ILP, JMTI, ADTEC)
– Pemberian topi keledar percuma (100 biji)

Untuk keterangan lanjut berkenaan Program Karnival Kerjaya Azam Kerja 1Malaysia Peringkat Negeri Kedah 2014 ini, sila hubungi 04-4212213 (Puan Rohana).

Hebahan asal Program Karnival Kerjaya Azam Kerja 1Malaysia Peringkat Negeri Kedah 2014 boleh dibaca melalui gambar di bawah:
Tahniah jika anda dipanggil ke temuduga Juruteknologi Makmal Perubatan U29! Tapi tahukah anda, tahun ini setakat September 2014 ada lebih 1 JUTA permohonan diterima oleh SPA! So, how to stand out of 1++ Million applicant have been selected by SPA? Hargai peluang ini dan buat persediaan yang paling rapi untuk hadir temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!