Temuduga Terbuka Intercontinental Kuala Lumpur Bulan Oktober 2014

Temuduga Terbuka Intercontinental Kuala Lumpur
Temuduga Terbuka Intercontinental Kuala Lumpur Oktober 2014.

Tarikh temuduga: 18 Oktober 2014.

Permata di tengah-tengah Kuala Lumpur, InterContinental Kuala Lumpur terletak dalam jarak 10 minit berjalan kaki ke ikon Menara Berkembar Petronas dan Kuala Lumpur Convention Centre (KLCC) menjadikannya destinasi mewah sesuai untuk perniagaan dan para pelancong. Dengan perkhidmatan hantar-jemput berjadual tambahan percuma dan berhampiran dengan Ampang Park LRT (Light Railway Transit), tetamu akan dihubungkan dengan tempat-tempat membeli-belah dan hiburan yang pelbagai. Hotel kelas pertama ini adalah pilihan 5 yang terbaik bagi penginapan luar biasa dan pengalaman luar biasa yang dianugerahkan pada Hospitaliti Asia Platinum Anugerah 2013-2015.

Melangkah masuk ke dalam lobi tetamu akan disambut oleh grandeur hotel, diilhamkan oleh keindahan permata-permata. Hotel ini menggabungkan perkhidmatan pakar dengan mewah ditemui dalam Bilik ini direka, 473, terutamanya 110 baru diubahsuai Bilik Grand Premier. Ini direka dengan pancuran mandian berasingan dan tab mandi, menikmati program TV antarabangsa pada 40"" LCD TV atau memaksimumkan masa dengan ruang kerja yang ergonomik dan percuma akses internet. Sentuhan mewah lain termasuk menu bantal, Pusat multimedia, stesen sambungan iPod dan kemudahan premium.

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara yang berkelayakan dan berminat serta berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup permohonan untuk meghadiri sesi temuduga terbuka bagi mengisi kekosongan jawatan di Intercontinental Kuala Lumpur seperti diiklankan di bawah:

01. Juruteknik/ Juruteknik AV
02. Juruwang F&B
03. Bartender/ Barboy
04. Pelayan Makanan & Minuman
05. Pegawai Khidmat Pelanggan
06. Agen Jualan & Tempahan
07. Bellman/ Doorman/ Doorgirl
08. Pengemas Bilik
09. Kerani Am Pejabat

Cara memohon:

a) Temuduga Terbuka jawatan kosong Intercontinental Kuala Lumpur Hotel akan diadakan seperti ketetapan berikut:

Tarikh : 18.10.2014
Hari : Sabtu
Masa : 10.00 pagi - 3.30 petang
Tempat : JobsMalaysia Centre Kelana Jaya, No 2, SS5B/2, Kelana Jaya,Petaling Jaya, Selangor.

b) Sila hubungi talian 03-78735100/01 untuk berhubung tentang temuduga terbuka ini.

-------------

P/s: Khas untuk calon yang terlibat dengan sesi temuduga Penguasa Kastam Gred W41 pada 07/10/2014 hingga 27/10/2014 ni. Dapatkan panduan temuduga lengkap di sini.Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

Jumlah Subscriber

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!