Temuduga Terbuka Kolej Jaiputra Bulan Oktober 2014

Temuduga Terbuka Kolej Jaiputra
Temuduga Terbuka Kolej Jaiputra (Kolej Jamiah Islamiah Putra) Oktober 2014.

Tarikh temuduga: 16 Oktober 2014.

Kolej Jaiputra mula beroperasi pada tahun 1998. Kolej ini menawarkan sistem pengajian bersepadu di antara bidang profesional dan pengajian Islam. Bermula Jun 2005 Jaiputra kini beroperasi di Kampus Kijang berhampiran Pantai Cahaya Bulan (PCB).

Dengan falsafahnya - "Ketuhanan adalah asas ilmu yang benar. Alam seluruhnya disediakan untuk kemakmuran sejagat. Manusia bertanggungjawab terhadap Rabbul Jalil atas segala tindak tanduknya. Mematuhi hakikat ini, Jaiputra berusaha membina insan yang bertaqwa dan berketrampilan melalui pendidikan bersepadu".

Permohon adalah dipelawa menghadirkan diri ke temuduga terbuka daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Kolej Jaiputra, Kota Bharu sebagai :

01. Pensyarah Pengajian Islam
02. Pengawal Keselamatan
03. Pengurus Hal Ehwal Pelajar

Cara memohon:

a) Sila datang ke temuduga terbuka di Kolej Jaiputra seperti pada ketetapan berikut:

Alamat : Kampus Kijang, Lot 1911 Jalan Pantai Cahaya Bulan 15350 Kota Bharu.
Telefon : 09-7747449 (En. Hassan Salleh)
Tarikh: 16 Oktober 2014
Hari: Khamis
Masa: Jam 10:00 pagi - 2:00 petang

b) Di sana, anda akan dikehendaki mengisi borang jawatan kosong. Jangan lupa membawa bersama salinan dokumen, sijil-sijil yang disahkan dan gambar berukuran pasport.

-------------

P/s: Khas untuk calon yang terlibat dengan sesi temuduga Penguasa Kastam Gred W41 pada 07/10/2014 hingga 27/10/2014 ni. Dapatkan panduan temuduga lengkap di sini.Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

Jumlah Subscriber

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!