Temuduga Terbuka Pos Malaysia Bulan Oktober 2014 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

Temuduga Terbuka Pos Malaysia Bulan Oktober 2014

Jawatan Kosong Pos Malaysia
Temuduga Terbuka Pos Malaysia Oktober 2014.

Tarikh temuduga: 28 Oktober 2014.

Pos Malaysia Berhad merupakan sebuah syarikat perkhidmatan pos primer di Malaysia. Organisasi Pos telah disusun semula pada tahun 1992 untuk menukar Jabatan Perkhidmatan Pos Malaysia menjadi sebuah syarikat perniagaan.

Pos Malaysia Berhad menyediakan perkhidmatan pos dan berkaitan, logistik pengangkutan, percetakan dan selitan, kaunter koleksi dan perkhidmatan agensi pembayaran pelbagai transaksi kewangan seperti bayaran bil, kiriman wang, insurans dan unit amanah. Syarikat yang memegang konsesi yang eksklusif untuk menyediakan perkhidmatan mel melalui rangkaian yang lebih 850 cawangan dan pejabat pos mini di Malaysia.

Pos Malaysia mempelawa calon daripada seluruh warganegara yang berminat menyertai organisasi mereka untuk menghadirkan diri ke sesi temuduga terbuka untuk jawatan yang diiklankan di bawah:

01. Pegawai Kewangan

Temuduga terbuka ini akan diadakan seperti ketetapan berikut:

Tarikh : 28 Oktober 2014
Hari: Selasa
Masa : 10.00 pagi – 2.00 petang

Tempat :
Pusat JobsMalaysia Kelanan Jaya,
No. 2, Jalan SS5B/2 SS5,
Kelana Jaya, 47301, Petaling Jaya Selangor

Cara memohon:

a) Sebarang pertanyaan lanjut berhubung temuduga terbuka Pos Malaysia ini, boleh hubungi talian Pusat JobsMalaysia Kelana Jaya: 03-7873 5100 / 5101

b) Iklan asal temuduga terbuka Pos Malaysia ini boleh dibaca semula di bawah:

Temuduga Terbuka Pos Malaysia Bulan Oktober 2014

-----

Tahniah jika anda dipanggil ke exam Pegawai Tadbir Diplomatik M41! Dapatkan 40 Nota Padat, Penerangan Lengkap Format Peperiksaan, Contoh Soalan & Jawapan Seksyen A, Contoh Soalan & Jawapan Seksyen B, Contoh Soalan & Jawapan Seksyen C dan Koleksi Soalan Khas GST & GTP melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

Jumlah Subscriber

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!