10 Jawatan Kosong (UPM) Universit Putra Malaysia Bulan November 2014

Jawatan kosong UPM
Jawatan Kosong (UPM) Universit Putra Malaysia November 2014.

Tarikh tutup: 30 November 2014.

Universiti Putra Malaysia Bintulu Sarawak kampus (UPMKB) bukanlah nama baru kalangan negara institusi-institusi pengajian tinggi. Malah, ia adalah kampus yang tertua di Sarawak. Sejarah Universiti Putra Malaysia Bintulu Sarawak Campus disusur kembali ke Ogos ke-10 pada tahun 1974, adalah dengan kampus sementara di bawah pusat latihan sumber negara di Semenggok, Kuching.

Kampus ini telah dipindahkan ke tapak kekal di Bintulu, Sarawak pada Jun, 1987. Pada 27 Ogos, 1987, Universiti Pertanian Malaysia Sarawak ditubuhkan secara rasmi sebagai kampus cawangan melalui yang di bawah umur 3 Pusat Pengajian-Sains Gunaan, sains asas dan Sains Kemasyarakatan dan pengurusan.

Tiga program peringkat Diploma yang ditawarkan; Diploma Pertanian, Diploma Perhutanan dan Diploma Perniagaantani program, serta program permulaan.

UPM Kampus Bintulu mempelawa Warganegara Malaysia yang mempunyai kelayakan, komitmen yang tinggi dan bercita-cita untuk berkhidmat dalam sebuah Universiti yang sedang menuju ke arah Universiti bertaraf dunia bagi mengisi kekosongan jawatan-jawatan berikut:

01. Pegawai Psikologi Gred S41
02. Pemandu Kenderaan Gred H11
03. Pembantu Awam Gred H11
04. Pembantu Kemahiran Gred H17
05. Pembantu Operasi Gred N11
06. Pembantu Perpustakaan Gred S17
07. Pembantu Tadbir (perkeranian/operasi) Gred N17
08. Pengawal Keselamatan Gred Kp11
09. Penolong Jurutera Gred Ja29
10. Penolong Pegawai Sains Gred C27

Cara memohon:

a) Permohonan hendaklah dibuat dengan menggunakan Sistem Permohonan Jawatan secara Online (SPJOnline) sepenuhnya dengan memasuki laman web yang kami kongsikan di bawah:


b) Permohonan secara online yang tidak lengkap boleh menyebabkan permohonan tidak akan dipertimbangkan.

c) Iklan asal Jawatan Kosong UPM Kampus Bintulu ini boleh dicapai melalui pautan yang disertakan di bawah:


d) Borang yang telah lengkap diisi hendaklah dicetak dan dihantar ke alamat seperti di bawah berserta sijil-sijil akademik (PMR/SPM/STPM/Diploma/Ijazah) yang telah disahkan. Salinan dokumen hanya boleh disahkan oleh Pegawai Kerajaan Gred A (Gred 41 dan ke atas) / Penghulu / Ketua Kampung sahaja.

KETUA BAHAGIAN PENTADBIRAN
BAHAGIAN PENTADBIRAN
FAKULTI SAINS PERTANIAN DAN MAKANAN
UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA KAMPUS BINTULU
PETI SURAT 396, JALAN NYABAU
97008 BINTULU, SARAWAK.P/s: Khas untuk calon yang dipanggil ke sesi temuduga Pegawai Tadbir Diplomatik Gred M41 pada 08/12/2014 ni. Dapatkan panduan temuduga lengkap di sini.Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!