13 Jawatan Kosong MAYBANK Bulan Disember 2014

Jawatan Kosong MAYBANK
Jawatan Kosong MAYBANK Disember 2014.

Tarikh tutup: 11 - 25 Disember 2014.

Maybank telah ditubuhkan pada 31 Mei 1960. Kemudian memulakan operasi secara rasmi pada 12 September 1960. Menjelang 17 Februari 1962, Maybank telah disenaraikan di dalam Bursa Saham Kuala Lumpur (kini dikenali sebagai Bursa Malaysia). Hari ini, Maybank adalah Kumpulan Perkhidmatan kewangan terbesar di Malaysia. Banyak produk dan perkhidmatan termasuk perbankan komersial, perbankan pelaburan, perbankan Islam, perbankan luar pesisir, pajakan dan sewa beli, insurans, pemfaktoran, Perkhidmatan Pemegang Amanah, pengurusan aset, pembrokeran saham, Perkhidmatan penama, modal teroka dan Perbankan Internet serta banyak lagi perkhidmatan ditawarkan oleh Maybank.

Maybank mengalu-alukan permohonan daripada calon yang berumur 18 tahun ke atas, berminat dan berdedikasi untuk menyertai organisasi mereka dengan mengisi kekosongan di bawah:

01. Relationship Manager, Premier Wealth (KL Main)
02. Executive, Enterprise Data Warehouse, EIM, Group Finance Office
03. Business Development Executive, SME Banking, Klang Valley
04. Personal Financial Advisor (Johore)
05. Relationship Manager, Business Banking, Klang Valley
06. Lead, Contract & Vendor Mgt, Strategic Sourcing IT, Group
07. Sales Executive, Maybank One – Kuala Terengganu
08. Accout Officer, Corporate Banking
09. Head, MD’s Office, Client Coverage
10. Head, Segment & Channel Management, Bancassurance, Cards & Wealth
11. Non-Borrowing Relationship Executive (Penang Business Centre)
12. Driver
13. Team Member, Risk, Centre of Excellence, Cards Group CFS
14. Dan banyak lagi..

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Maybank ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal kerja jobstreet.

b) Klik pautan jawatan kosong Maybank yang di bawah untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Semoga berjaya.

>> Senarai jawatan kosong Maybank 2014

c) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong Maybank melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.P/s: Khas untuk calon yang dipanggil ke sesi temuduga Pegawai Tadbir Diplomatik Gred M41 pada 08/12/2014 ni. Dapatkan panduan temuduga lengkap di sini.Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!