2 Jawatan Kosong PICC Bulan November 2014

Jawatan Kosong (PICC) Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya
Jawatan Kosong (PICC) Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya November 2014.

Tarikh tutup: 30 November 2014.

Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya atau PICC, adalah Pusat Konvensyen utama yang terletak di Putrajaya. Bangunan ini terletak di atas Puncak Taman Selatan di Presint 5.

Jangkamasa pembinaan PICC ialah dari tahun 2001 hingga September 2003. Sejak Oktober 2004, di Pusat Konvensyen Putrajaya secara rasminya dikenali sebagai Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya atau PICC. Penjenamaan semula ini bertujuan untuk memberikan gambaran yang ianya setanding dengan Pusat Persidangan Antarabangsa lain seperti di London, Tokyo dan Paris.

PICC dengan sukacitanya mempelawa warganegara yang berumur 18 tahun ke atas, berkelayakan dan berinovatif untuk memohon bagi tujuan mengisi pelbagai kekosongan jawatan yang sedang diiklankan seperti berikut:

01. Cashier
02. Technician (PW4) – Electrical

Cara memohon:

a) Sila hantarkan permohonan anda bersama-sama dengan surat permohonan, resume dan gambar bersaiz pasport yang terkini melalui mana-mana cara yang disediakan di bawah:

Email:


b) Atau melalui alamat surat-menyurat:

HUMAN CAPITAL MANAGER
PUTRAJAYA INTERNATIONAL CONVENTION CENTRE SDN BHD
DATARAN GEMILANG
PRESINT 5
62000 PUTRAJAYA

c) Maklumat lanjut mengenai iklan asal jawatan kosong PICC ini boleh dicapai melalui pautan-pautan berikut:
P/s: Khas untuk calon yang dipanggil ke sesi temuduga Pegawai Tadbir Diplomatik Gred M41 pada 08/12/2014 ni. Dapatkan panduan temuduga lengkap di sini.Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!