2 Jawatan Kosong TNB Research Bulan Disember 2014

Jawatan Kosong TNB Research
Jawatan Kosong TNB Research Disember 2014.

Tarikh tutup: 05 Disember 2014.

TNB Research, lebih dikenali sebagai TNBR, telah menjadi pembekal penyelesaian dalaman bagi Tenaga Nasional Berhad semenjak tahun 1993. Terletak di Bangi, Selangor, Pusat R&D ini menyediakan pusat setempat yang berpusat bagi penyelesaian teknikal dan Inovasi.

Aliran penyelesaian yang dibangunkan di bawah projek-projek penyelidikan Gunaan yang pelbagai telah diperkenalkan kepada syarikat induk TNB yang telah menyumbang ke arah peningkatan prestasi operasi keseluruhan seperti kadar kerosakan tidak dirancang loji janakuasa (UOR), minit sistem penghantaran, pengagihan SAIDI dan beberapa yang lain.

TNB Research mempelawa permohonan daripada calon yang berminat menyertai organisasi mereka untuk jawatan diiklankan seperti di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong TNB Research ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong TNB Research melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik nama jawatan kosong TNB Research yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.Tahniah, jika anda dipanggil ke temuduga SPA! Tapi tahukah anda, tahun ini setakat September 2014 ada lebih 1 JUTA permohonan diterima oleh SPA! So, how to stand out of 1++ Million applicant have been selected by SPA? Hargai peluang ini dan buat persediaan yang paling rapi untuk hadir temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!