3 Jawatan Kosong (BSN) Bank Simpanan Nasional Bulan Disember 2014 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

3 Jawatan Kosong (BSN) Bank Simpanan Nasional Bulan Disember 2014

Jawatan Kosong BSN
Jawatan Kosong (BSN) Bank Simpanan Nasional Disember 2014.

Tarikh tutup: 30 November - 4 Disember 2014.

Bank Simpanan Nasional (BSN) telah berkembang dengan cukup pesat semenjak ditubuhkan sebagai sebuah badan berkanun di bawah Kementerian Kewangan pada tahun 1974. Sehingga ke hari ini, BSN memiliki pelanggan seramai 9 juta orang dan mempunyai lebih 6,000 orang pekerja di lebih daripada 390 cawangan di seluruh negara.

Bank Simpanan Nasional (BSN) mempelawa permohonan daripada warganegara yang berminat, berpengalaman dan berkelayakan agar menyertai organisasi mereka untuk jawatan diiklankan seperti yang disenaraikan di bawah:

03. Mortgage Specialist

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Bank Simpanan Nasional (BSN) ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong Bank Simpanan Nasional (BSN) melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik nama jawatan kosong Bank Simpanan Nasional (BSN) yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.Tahniah, jika anda dipanggil ke temuduga SPA! Tapi tahukah anda, tahun ini setakat September 2014 ada lebih 1 JUTA permohonan diterima oleh SPA! So, how to stand out of 1++ Million applicant have been selected by SPA? Hargai peluang ini dan buat persediaan yang paling rapi untuk hadir temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!