3 Jawatan Kosong Majlis Perbandaran Teluk Intan Bulan November 2014 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

3 Jawatan Kosong Majlis Perbandaran Teluk Intan Bulan November 2014

Jawatan Kosong Majlis Perbandaran Teluk Intan
Jawatan Kosong Majlis Perbandaran Teluk Intan November 2014.

Tarikh tutup: 10 November 2014.

Disokong oleh asas yang baik, pengurusan bandar yang lebih cekap dikendalikan oleh Majlis Daerah sejak ia ditubuhkan pada tahun 1980. Pembinaan semula pihak berkuasa tempatan di bawah Akta Kerajaan Tempatan 1976 (Akta 171) menyebabkan dengan penggabungan beberapa pihak berkuasa tempatan di daerah Hilir Perak. Sejak itu, pembangunan bandar yang terus berkembang seperti perindustrian, pembangunan perumahan, transaksi pelancongan, Pengindahan Bandar dan pembangunan landskap, infrastruktur dan utiliti, pengangkutan dan lalu lintas menjadi asas penting untuk menaik taraf Majlis Perbandaran.

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berminat serta berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup permohonan untuk mengisi kekosongan jawatan di Majlis Perbandaran Teluk Intan seperti diiklankan di bawah:

01. Pembantu Tadbir (P/O) – 3 Kekosongan
02. Pembantu Penguatkuasa – 2 Kekosongan
03. Pengawal Keselamatan

Cara memohon:

a) Permohonan hendaklah dibuat secara atas talian / online melalui pautan berikut:


b) Maklumat lanjut jawatan kosong Majlis Perbandaran Teluk Intan boleh dibaca semula melalui iklan asalnya di pautan di bawah:


c) Hanya calon yang disenaraipendek sahaja yang akan dipanggil untuk ke temuduga.Tahniah, jika anda dipanggil ke temuduga SPA! Tapi tahukah anda, tahun ini setakat September 2014 ada lebih 1 JUTA permohonan diterima oleh SPA! So, how to stand out of 1++ Million applicant have been selected by SPA? Hargai peluang ini dan buat persediaan yang paling rapi untuk hadir temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!