5 Jawatan Kosong UIAM Bulan Disember 2014

Jawatan Kosong UIAM
Jawatan Kosong UIAM Disember 2014.

Tarikh tutup: 14 - 21 Disember 2014.

UIAM tidak asing lagi dan salah sebuah universiti awam yang dibiayai kerajaan di Malaysia. Kampus utama UIAM terletak di Gombak, Selangor. Manakala, Pusat Pengajian Yayasan yang terletak di Petaling Jaya dan cawangan yang berasaskan perubatan di Kuantan, Pahang juga sebahagian daripada UIAM. Sejarah awal UIAM bermula pada 23 Mei 1983, berlandaskan prinsip-prinsip Islam tujuan untuk menjadi Universiti Islam terulung di dunia dan menjadi sebuah institusi pendidikan tinggi antarabangsa yang komprehensif. UIAM berilhamkan world-view Tauhid dan falsafah Islam perpaduan pengetahuan serta konsep holistik. Nilai-nilai Islam diterapkan ke dalam semua disiplin. Pada masa ini, Universiti menawarkan pelbagai Sarjana Muda, Sarjana dan kursus Phd di 13 Fakulti, juga dikenali sebagai kulliyyah.

(UIAM) Universiti Islam Antarabangsa Malaysia mempelawa permohonan daripada calon yang berumur 18 tahun ke atas, berminat, berpengalaman dan berkelayakan untuk menyertai organisasi mereka dengan memohon jawatan diiklankan seperti berikut:

01. Dental Nurse (u-29)
02. Dental Technologist (u-29)
03. Assistant Engineer (j-29)
04. Administrative Assistant (clerical / Operation) (n-17)
05. Associate Professor / Professor (iium Institute Of Islamic banking and finance)

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong (UIAM) Universiti Islam Antarabangsa Malaysia ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Sila klik pautan jawatan kosong (UIAM) Universiti Islam Antarabangsa Malaysia di bawah untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda:

>> Iklan jawatan kosong UIAM 2014

c) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong (UIAM) Universiti Islam Antarabangsa Malaysia melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.P/s: Khas untuk calon yang dipanggil ke sesi temuduga Pegawai Tadbir Diplomatik Gred M41 pada 08/12/2014 ni. Dapatkan panduan temuduga lengkap di sini.Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

Jumlah Subscriber

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!