5 Jawatan Kosong Zakat Pulau Pinang Bulan November 2014 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

5 Jawatan Kosong Zakat Pulau Pinang Bulan November 2014

Jawatan Kosong Zakat Pulau Pinang
Jawatan Kosong Zakat Pulau Pinang November 2014.

Tarikh tutup: 15 November 2014.

Zakat Pulau Pinang memulakan operasinya pada 27 Disember 1994 berdasarkan saluran Gardens, Butterworth. Dalam tahun-tahun awal penubuhannya, terdapat tiga cawangan kebajikan Perkhidmatan Kaunter telah dibuka, iaitu di Taman-Taman saluran, Butterworth, Jabatan Agama Islam Pulau Pinang (JAIPP) dan kompleks Bukit Mertajam. Pada masa ini, Zakat Pulau Pinang telah menambah enam (6) lagi cawangan di kaunter perkhidmatan di amal Palangkaraya, Bayan Baru, Balik Pulau, Kepala Batas, Jalan Buckingham dan Ayer Itam.

Zakat Pulau Pinang mengalu-alukan calon terutama anak jati Pulau Pinang untuk mengemukakan permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan yang diiklankan seperti berikut:

01. Jururawat Haemodialisis (5 kekosongan)

Cara memohon:

a) Permohonan hendaklah menggunakan borang perjawatan Zakat Penang yang boleh dimuaturun melalui pautan di bawah:


b) Borang permohonan beserta semua sijil-sijil berkaitan, transkrip dan gambar ukuran passport hendaklah dihantar ke:

PENGURUS BESAR
ZAKAT PULAU PINANG
MAJLIS AGAMA ISLAM NEGERI PULAU PINANG
NO 4, JALAN PERDA SELATAN, BANDAR PERDA
14000 BUKIT MERTAJAM, PULAU PINANG

c) Sila klik nama jawatan kosong Zakat Penang di atas untuk membaca kelayakan diperlukan dan lain-lain maklumat penting.Tahniah jika anda dipanggil ke temuduga SPA! Tapi tahukah anda, tahun ini setakat September 2014 ada lebih 1 JUTA permohonan diterima oleh SPA! So, how to stand out of 1++ Million applicant have been selected by SPA? Hargai peluang ini dan buat persediaan yang paling rapi untuk hadir temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!