7 Jawatan Kosong (KADA) Lembaga Kemajuan Pertanian Kemubu Bulan November 2014

 Jawatan Kosong (KADA) Lembaga Kemajuan Pertanian Kemubu
Jawatan Kosong (KADA) Lembaga Kemajuan Pertanian Kemubu November 2014.

Tarikh tutup: 16 November 2014.

Penubuhannya telah disempurnakan pada 30 Mac 1972 melalui Akta 69, Akta Lembaga Pertanian Kemubu, 1972. Pelancarannya telah dirasmikan oleh Y.A.B. Tun Hj. Abdul Razak bin Hussein, Perdana Menteri Malaysia pada 2 Mac 1973.

Setelah KADA diwujudkan, Kerajaan Negeri Kelantan membuat tindakan susulan dengan meluluskan Enakmen Pihak Berkuasa Kemajuan Pertanian Kemubu, 1972 (Enakmen no.2 Tahun 1972 Kelantan) membolehkan Menteri Pertanian dan Perikanan melaksanakan Akta Lembaga Kemajuan Pertanian Kemubu, 1972 mulai 1 Ogos 1972.

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berminat serta berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup permohonan untuk mengisi kekosongan jawatan di (KADA) Lembaga Kemajuan Pertanian Kemubu seperti diiklankan di bawah:

01.Jurutera (elektrik) Gred J41
02. Pegawai Ehwal Ekonomi Gred E41
03. Pembantu Tadbir (perkeranian/operasi) Gred N17
04. Pegawai Khidmat Pelanggan Gred N17
05. Penjaga Jentera Elektrik Gred J17
06. Pembantu Kemahiran Gred H17
07. Pemandu Kenderaan Gred H11

Cara memohon:

a) Permohonan hendaklah menggunakan Borang Permohonan Jawatan Borang LKPK 1. Borang ini boleh didapati melalui pautan di bawah:


c) Iklan asal jawatan kosong (KADA) Lembaga Kemajuan Pertanian Kemubu ini boleh dibaca semula melalui pautan di bawah:


d) Borang permohonan yang telah lengkap diisi hendaklah dihantar ke alamat:

Pengurus Besar
Lembaga Kemajuan Pertanian Kemubu
Peti Surat 127
Jalan Datuk Lundang
15710 Kota Bharu, Kelantan
(UP: Pengarah Bahagian Pengurusan)Tahniah, jika anda dipanggil ke temuduga SPA! Tapi tahukah anda, tahun ini setakat September 2014 ada lebih 1 JUTA permohonan diterima oleh SPA! So, how to stand out of 1++ Million applicant have been selected by SPA? Hargai peluang ini dan buat persediaan yang paling rapi untuk hadir temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!