9 Jawatan Kosong Touch ‘n Go Bulan November 2014

Jawatan Kosong Touch ‘n Go
Jawatan Kosong Touch ‘n Go November 2014.

Tarikh tutup: 19 - 30 November 2014.

Touch ‘n Go Sdn Bhd telah ditubuhkan pada Oktober 1996, di mana Touch ‘n Go telah melancarkan perkhidmatannya pada Mac 1997 di Lebuhraya Metramac dan Lebuhraya PLUS. Touch ‘n Go menyediakan cara pembayaran melalui kad e-pembayaran prabayar yang dipanggil kad Touch 'n Go.

Touch 'n Go adalah satu-satunya pengendali kutipan tol elektronik (ETC) untuk semua lebuh raya di Semenanjung Malaysia. Touch ‘n Go juga telah diterima sebagai yang biasa Tiket sistem (CTS) bagi pengangkutan awam yang utama di Lembah Klang. Di samping itu, Touch 'n Go telah turut mempelbagaikan perkhidmatan hingga ke dalam tempat letak kereta, Taman tema dan kedai-kedai runcit terpilih.

Touch ‘n Go memerlukan individu yang kompetatif, berkeyakinan dan kreatif untuk mengisi kekosongan jawatan seperti yang diiklankan di bawah:

01. Hub Customer Service Supervisor (based in Johor Bahru)
02. Sales Consultant
03. Administrative Assistant
04. Testing & Certification – Executive
05. Stock Assistant
06. Executive, Corporate & Government Alliance
07. Driver – Stock Distribution (with GDL License)
08. Internship Human Resource Management Students
09. Executive, Compliance

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Touch 'n Go Sdn Bhd ini hanya boleh dibuat secara online melalui portal jobstreet sahaja.

b) Kepada pemohon kali pertama, anda adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan di dalam portal tersebut. Manakala bagi pemohon sedia ada, anda boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) SIla klik pautan jawatan kosong Touch 'n Go di bawah untuk melihat bidang tugas dan kelayakan yang diperlukan seterusnya untuk memulakan proses permohonan secara online anda:

>> Jawatan kosong Touch 'n Go Nov 2014

Didoakan semoga anda berjaya!Tahniah, jika anda dipanggil ke temuduga SPA! Tapi tahukah anda, tahun ini setakat September 2014 ada lebih 1 JUTA permohonan diterima oleh SPA! So, how to stand out of 1++ Million applicant have been selected by SPA? Hargai peluang ini dan buat persediaan yang paling rapi untuk hadir temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!