Jawatan Kosong (ISN) Institut Sukan Negara Bulan November 2014

(ISN) Institut Sukan Negara
Jawatan Kosong (ISN) Institut Sukan Negara November 2014.

Tarikh tutup: 30 November 2014.

Institut Sukan Negara Malaysia (ISN) merupakan sebuah agensi yang berada di bawah Kementerian Belia Dan Sukan. Antara lain, objektif utama penubuhan Institut Sukan Negara Malaysia (ISN) ialah memberi perkhidmatan sains, perubatan dan teknologi sukan kepada bakat sukan daripada peringkat akar umbi sehingga melahirkan atlet bertaraf dunia melalui kaedah saintifik.

Visi (ISN) Institut Sukan Negara - Menjadi Institut sukan terunggul bertaraf dunia yang menerajui aplikasi sains, perubatan dan inovasi sukan. Sementara, misi Institut Sukan Negara Malaysia (ISN) - Memastikan aplikasi sains, perubatan dan inovasi sukan dilaksanakan secara professional dan saintifik dalam meningkatkan prestasi dan kecemerlangan sukan negara.

ISN dengan ini mempelawa pemohon–pemohon daripada kalangan warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup iklan ini untuk mengisi kekosongan seperti diiklankan di bawah:

01. Pegawai Kewangan Gred W48

Cara memohon:

a) Permohonan hendaklah dikemukakan dengan menggunakan borang permohonan yang boleh dimuaturun melalui pautan yang kami sediakan di bawah:


c) Butiran lanjut, syarat-syarat jawatan dan bidang tugas boleh dibaca melalui iklan asal jawatan kosong Institut Sukan Negara di bawah:


INSTITUT SUKAN NEGARA
Kompleks Sukan Negara, Bukit Jalil,
57000 Kuala Lumpur
Tel : +60389929600
Fax : +60389968748Tahniah, jika anda dipanggil ke temuduga SPA! Tapi tahukah anda, tahun ini setakat September 2014 ada lebih 1 JUTA permohonan diterima oleh SPA! So, how to stand out of 1++ Million applicant have been selected by SPA? Hargai peluang ini dan buat persediaan yang paling rapi untuk hadir temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!