Jawatan Kosong (PKPS) Perbadanan Kemajuan Pertanian Selangor Bulan Disember 2014

Jawatan Kosong PKPS
Jawatan Kosong (PKPS) Perbadanan Kemajuan Pertanian Selangor Disember 2014.

Tarikh tutup: 01 Disember 2014.

Perbadanan Kemajuan Pertanian Selangor (PKPS) telah diperbadankan pada tarikh 02 Januari 1972 di bawah enakmen N0.12 tahun 1972 (Pindaan 1981). Perbadanan Kemajuan Pertanian Selangor (PKPS) mula menjalankan aktivitinya pada 01 Mac 1973. Sebagai salah sebuah agensi Kerajaan di Negeri Selangor, Perbadanan Kemajuan Pertanian Selangor (PKPS) telah diberikan tugasan penting untuk memajukan industri pertanian bagi membantu mempercepatkan pembangunan sosio ekonomi Negeri Selangor.

Dengan berpandukan wawasan negara untuk mencapai taraf negara maju menjelang 2020, Perbadanan Kemajuan Pertanian Selangor (PKPS) berusaha sedaya upaya mengerakkan industri tani kepada gagasan yang lebih komersial, canggih dan global. Perbadanan Kemajuan Pertanian Selangor (PKPS) sedang mengubah hala tuju industri pertanian negeri agar seiring dengan kepesanan ekonomi moden dan berteknologi tinggi selaras dengan pencapaian Negeri Selangor sebagai Negeri Maju pada 2005.

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur 18 tahun ke atas berkelayakan dan mempunyai komitmen tinggi untuk berkhidmat di PKPS untuk mengisi jawatan kosong yang diiklankan seperti butiran di bawah:

01. Pegawai Veterinar

Cara memohon:

a) Calon yang berminat adalah dikehendaki menghantarkan surat permohonan dan 'resume' lengkap ke alamat emel berikut:


atau secara berulis ke alamat di bawah:

Bahagian Sumber Manusia dan Latihan
Perbadanan Kemajuan Pertanian Selangor
Tingkat 10-11, Wisma PKPS
Persiaran Perbandaran
Seksyen 14
40675 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan

b) Sila sertakan semua dokumen pengenalan diri dan sijil akademik yang telah disahkan. Sertakan juga dua keping gambar ukuran pasport.

c) Iklan asal jawatan kosong Perbadanan Kemajuan Pertanian Selangor boleh dibaca melalui pautan yang disertakan di bawah:


d) Maklumat lanjut jawatan kosong PKPS ini boleh dibaca melalui gambar di bawah:

P/s: Khas untuk calon yang dipanggil ke sesi temuduga Pegawai Tadbir Diplomatik Gred M41 pada 08/12/2014 ni. Dapatkan panduan temuduga lengkap di sini.Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

Jumlah Subscriber

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!