Jawatan Kosong UUM Bulan November 2014. - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

Jawatan Kosong UUM Bulan November 2014.

Jawatan Kosong UUM
Jawatan Kosong UUM November 2014.

Tarikh tutup: 17 November 2013.

Universiti Utara Malaysia (UUM) merupakan salah satu daripada universiti awam di Malaysia. Universiti Utara Malaysia (UUM) terletak di Pekan Sintok, Kedah. Universiti Utara Malaysia (UUM) ditubuhkan secara rasmi pada 16 Februari 1984. Penubuhan Universiti Utara Malaysia (UUM) adalah dengan misi khusus memberikan peranan kepimpinan bagi pengurusan pendidikan di negara ini. Oleh itu, Universiti Utara Malaysia (UUM) juga dikenali sebagai sebuah Universiti Pengurusan di negara ini.

Pertubuhan akademik di UUM termasuklah Kolej Perniagaan (UUM COB), Kolej undang-undang, kerajaan dan Pengajian Antarabangsa (UUM COLGIS) dan Kolej Sastera dan Sains (UUM CAS). Universiti Utara Malaysia (UUM) adalah Universiti pertama di negara ini yang menjadi universiti berwayar menggunakan kabel gentian optik sepenuhnya. Universiti Utara Malaysia mempunyai 29 makmal komputer di bangunan akademik dan pentadbiran di kampus, menyediakan para pelajar dengan titik capaian e-perkhidmatan.

Pemohonan adalah dipelawa daripada seluruh Warganegara Malaysia yang 18 tahun pada tarikh tutup iklan untuk mengisi kekosongan jawatan berikut di Universiti Utara Malaysia (UUM):

01. Pembantu Tadbir (peperiksaan) Gred N17
Cara memohon:

a) Semua permohonan jawatan hendaklah dibuat melalui sistem atas talian (online) UUM yang boleh dicapai melalui pautan berikut:

>> sistem atas talian (online) UUM

c) Iklan penuh jawatan kosong Universiti Utara Malaysia ini boleh dicapai melalui pautan yang disertakan di bawah:


b) Pemohon bagi kali pertama adalah perlu mendaftar sebelum boleh mengisi maklumat yang diperlukan dalam sistem ini. Hanya calon yang layak selepas tapisan sahaja yang akan dipanggil untuk ditemuduga.Tahniah, jika anda dipanggil ke temuduga SPA! Tapi tahukah anda, tahun ini setakat September 2014 ada lebih 1 JUTA permohonan diterima oleh SPA! So, how to stand out of 1++ Million applicant have been selected by SPA? Hargai peluang ini dan buat persediaan yang paling rapi untuk hadir temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!