14 Jawatan Kosong Agrobank Bulan Januari 2015

Jawatan Kosong Agrobank
Jawatan Kosong Agrobank Januari 2015.

Tarikh tutup: 11 Januari 2015.

Agrobank, dahulunya dikenali sebagai Bank Pertanian Malaysia, adalah sebuah institusi yang menyediakan perkhidmatan kewangan yang holistik dan kemudahan perbankan seperti aktiviti simpanan, Perbankan Perkhidmatan, kemudahan pinjaman, perlindungan insurans dan khidmat nasihat. Ia adalah sebuah-berkaitan-Syarikat Kerajaan (GLC) di bawah ini Menteri daripada kewangan diperbadankan (MFI) dengan 176 cawangan di 14 negeri dalam Malaysia (pada 25 Oktober 2011). Memberi tumpuan kepada pertanian, bank pembiayaan sektor pertanian adalah didorong oleh dasar yang ditetapkan oleh Kementerian Pertanian dan industri berasaskan pertanian.

Agrobank mempelawa permohonan daripada calon yang berminat, berpengalaman dan berkelayakan agar menyertai organisasi mereka untuk jawatan diiklankan seperti berikut:

01. Commercial Business Officer
02. Unit Head, Ar-Rahnu
03. Unit Head, IT Risk
04. Section Head, IT Maintenance
05. Section Head, Banca Takaful
06. Section Head, Employee Relations
07. Section Head, Performance Management System
08. Head, Commercial Business
09. Assistant Branch Manager
10. Branch Manager
11. Regional Manager
12. Company Secretary, Corporate Services Department
13. Unit Head, Ar-Rahnu
14. Section Head, Banca Takaful

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Agrobank ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Sila klik pautan jawatan kosong Agrobank di bawah untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda:

>> Jawatan Kosong AgroBank 2015

c) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong Agrobank melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.Tahniah, jika anda dipanggil ke temuduga SPA! Tapi tahukah anda, tahun ini setakat September 2014 ada lebih 1 JUTA permohonan diterima oleh SPA! So, how to stand out of 1++ Million applicant have been selected by SPA? Hargai peluang ini dan buat persediaan yang paling rapi untuk hadir temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!