17 Jawatan Kosong PETRONAS ICT Bulan Disember 2014

Jawatan Kosong PETRONAS ICT
Jawatan Kosong PETRONAS ICT Disember 2014.

Tarikh tutup: 31 Disember 2014.

PETRONAS ICT Sdn Bhd (dahulu dikenali sebagai iPerintis Sdn. Bhd) telah ditubuhkan pada tahun 2000 dan merupakan hari Syarikat yang menggaji lebih 1,000 orang, dengan pejabat di 17 lokasi di Malaysia dan kehadiran dalam projek-projek antarabangsa 16. Sebagai 100% milik subsidiari Petroliam Nasional Berhad (PETRONAS), kami menjajarkan inisiatif dengan PETRONAS dalam perniagaan keutamaan dan kedudukan kita sebagai syarikat ICT yang dalaman. Visi kami adalah untuk menyampaikan penyelesaian nilai tinggi dan Perkhidmatan ICT bertaraf dunia kepada syarikat-syarikat Kumpulan PETRONAS

PETRONAS ICT dengan ini mempelawa permohonan daripada calon yang berminat, berpengalaman dan berkelayakan agar menyertai organisasi mereka untuk jawatan diiklankan seperti berikut:

01. UI / UX Designer
02. Senior Executive, Security Risk & Consulting
03. Executive, Security Risk & Consulting
04. Manager, Finance
05. Solution Manager, Mobility
06. Solution Manager, Content & Records
07. Head, Digital Delivery
08. Head, Digital Innovations & Solutioning
09. Solution Manager, Analytics
10. Data Steward
11. Manager, Business Solutions
12. Assistant, Business Delivery
13. Internship for Media / Art Students
14. Internship for Business Studies / Administration Students
15. Internship for Computer / IT Students
16. Internship for Accounting Students
17. Internship for Human Resource Management Students

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong PETRONAS ICT ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Sila klik pautan di bawah untuk melihat jawatan kosong PETRONAS ICT di atas serta bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda:

>> Iklan jawatan kosong PETRONAS ICT 2014

c) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong PETRONAS ICT melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.P/s: Khas untuk calon yang dipanggil ke sesi temuduga Pegawai Tadbir Diplomatik Gred M41 pada 09 Disember 2014 - 15 Januari 2015 ni. Dapatkan panduan temuduga lengkap di sini.Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!