2 Jawatan Kosong (ASM) Akademi Sains Malaysia Bulan Januari 2015

Jawatan Kosong (ASM) Akademi Sains Malaysia
Jawatan Kosong (ASM) Akademi Sains Malaysia Januari 2015.

Tarikh tutup: 01 Januari 2015.

Akademi Sains Malaysia (ASM) telah diasaskan pada 1 Februari 1995 melalui Akta Akademi Sains 1994. ASM telah berfungsi sejak sebagai sebuah badan yang bebas dengan selaras untuk mencapai kecemerlangan dalam bidang Sains, Kejuruteraan dan teknologi untuk pembangunan negara dan juga untuk kebaikan manusia. Akademi Sains Malaysia mempunyai hubung-kait yang kuat kepada mempromosikan kecemerlangan sains melalui terlibat wacana, bengkel, projek saintifik yang khas dan penerbitan.

(ASM) Akademi Sains Malaysia mempelawa permohonan daripada calon yang berumur 18 tahun ke atas, berminat dan berkelayakan agar menyertai organisasi mereka untuk jawatan diiklankan berikut:

02. Analyst

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong (ASM) Akademi Sains Malaysia ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong (ASM) Akademi Sains Malaysia melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik mana-mana nama jawatan kosong (ASM) Akademi Sains Malaysia yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.P/s: Khas untuk calon yang dipanggil ke sesi temuduga Pegawai Tadbir Diplomatik Gred M41 pada 09 Disember 2014 - 15 Januari 2015 ni. Dapatkan panduan temuduga lengkap di sini.Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!