2 Jawatan Kosong Lembaga Zakat Selangor Bulan Januari 2015

Jawatan Kosong Lembaga Zakat Selangor
Jawatan Kosong Lembaga Zakat Selangor (MAIS) Januari 2015.

Tarikh tutup: 16 Januari 2015.

Ditubuhkan lebih 15 tahun yang lalu, kini Pusat Zakat Selangor (Majlis Agama Islam Selangor) sudah sinonim dengan peningkatan kesedaran tentang zakat di negeri Selangor dan kecekapan pengedaran. Sepanjang dekad itu, institusi-institusi Islam yang banyak membantu, lemah mendapat jaminan hidup, keseimbangan sosio-ekonomi dan budaya. Kini setelah sedekad berlalu, Lembaga Zakat Selangor bermatlamat akan terus memberikan yang terbaik. Lembaga Zakat Selangor akan terus memikul dan menjalankan amanah sebagai amil dan amilin. Bahawa komitmen Lembaga Zakat Selangor, dengan motto “ peneraju keseimbangan sosio ekonomi ummah ” PZS (MAIS) dahulu, dan kini dikenali sebagai Lembaga Zakat Selangor.

Rasional Penubuhan LZS (MAIS) - "Memikul tanggungjawab yang lebih besar di samping meningkatkan imej dalam menguruskan kutipan dan agihan zakat yang telah mencapai lebih RM100 juta setahun"

Visi LZS (MAIS) - "Menjadi peneraju institusi zakat yang mengamalkan piawaian pengurusan setanding dengan peringkat global."

Misi LZS (MAIS) - "Memberi perkhidmatan kepada umat Islam dengan penuh integriti dan profesionalisme dalam urusan kutipan dan agihan zakat."

Lembaga Zakat Selangor mempelawa permohonan daripada calon yang berminat, berpengalaman dan berkelayakan agar menyertai organisasi mereka untuk jawatan diiklankan berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Lembaga Zakat Selangor (MAIS) ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong Lembaga Zakat Selangor (MAIS) melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong Lembaga Zakat Selangor (MAIS) yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan secara online anda. Semoga berjaya.Tahniah, jika anda dipanggil ke temuduga SPA! Tapi tahukah anda, tahun ini setakat September 2014 ada lebih 1 JUTA permohonan diterima oleh SPA! So, how to stand out of 1++ Million applicant have been selected by SPA? Hargai peluang ini dan buat persediaan yang paling rapi untuk hadir temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!