4 Jawatan Kosong (UMP) Universiti Malaysia Pahang Bulan Disember 2014

Jawatan Kosong Universiti Malaysia Pahang (UMP)
Jawatan Kosong (UMP) Universiti Malaysia Pahang Disember 2014.

Tarikh tutup: 05 Disember 2014.

UMP atau asalnya dikenali sebagai Universiti Teknologi Malaysia Pahang memulakan operasi di sebuah kampus yang terletak di Bandar Indera Mahkota, Kuantan sejak tahun 1999. Penubuhan UMP adalah cetusan idea Dato‘ Sri Mohd. Najib bin Tun Abdul Razak di mana ketika itu beliau sedang memegang jawatan sebagai Menteri Pendidikan Malaysia. Atas arahan dari Kementerian Pelajaran, UTM-KCP telah diambil-alih dan dijadikan kampus sementara untuk KUKTEM pada 01 Mei 2002.  Mulai sesi akademik 2002/2003 dengan mengambil seramai 307 orang pelajar pada 30 Mei 2002. Lima tahun kemudian, Kerajaan Malaysia telah mengumumkan Pertukaran nama KUKTEM kepada Universiti Malaysia Pahang (UMP) berkuatkuasa dari 01 Februari 2007. Dengan perubahan ini, nama KUKTEM kini dikenali sebagai Universiti Malaysia Pahang.

Universiti Malaysia Pahang (UMP) mempelawa permohonan daripada Warganegara Malaysia yang berumur 18 tahun ke atas, berkelayakan, berminat dan berintegriti tinggi untuk mengisi kekosongan jawatan yang diiklankan seperti di bawah:

01. Jurutera Gred J41 (tetap : Kekosongan 1)
02. Pegawai Penyelidik Gred Q41 (tetap : Kekosongan 1)
03. Pegawai Hal Ehwal Islam Gred S41 (tetap : Kekosongan 1)
04. Pembantu Hal Ehwal Islam Gred S17 (tetap : Kekosongan 1)

Cara memohon:

a) Permohonan hendaklah dibuat secara Online dengan mengisi maklumat pemohon di laman web rasmi UMP iaitu: www.ump.edu.my. Calon diwajibkan mencetak Surat Pengesahan Permohonan Online (Selepas tamat mengisi butiran permohonan melalui web rasmi UMP). Permohonan yang tidak dibuat secara Online melalui laman web rasmi UMP tidak akan dilayan.

b) Sila nyatakan jawatan yang dimohon di penjuru kiri muka hadapan sampul surat. Permohonan yang lengkap berserta dengan salinan-salinan sijil akademik dan lain-lain dokumen berkaitan hendaklah dihantar kepada :

BAHAGIAN PENGURUSAN SUMBER MANUSIA
JABATAN PENDAFTAR
UNIVERSITI MALAYSIA PAHANG, LEBUHRAYA TUN RAZAK,
26300 GAMBANG, KUANTAN,
PAHANG DARUL MAKMUR
(U/P : UNIT PERJAWATAN & CUTI BELAJAR)

c) Permohonan jawatan kosong Universiti Malaysia Pahang ini hendaklah menggunakan sistem online melalui pautan di bawah:


d) Maklumat terperinci mengenai jawatan dan syarat-syarat kelayakan untuk memohon jawatan di atas boleh diperolehi melalui pautan di bawah:
P/s: Khas untuk calon yang dipanggil ke sesi temuduga Pegawai Tadbir Diplomatik Gred M41 pada 09 Disember 2014 - 15 Januari 2015 ni. Dapatkan panduan temuduga lengkap di sini.Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!